Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

2015. november 28-29.

2015/11/28

A hétvége mindenkinek mást tartogat. Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Ha már elkötelezted magad valaki mellett, akkor ezen a hétvégén arra kell törekedned, hogy minden lényeges pontot átbeszéljetek. Ha vannak dolgok, amik zavarnak, próbáld meg tudatára hozni és tenni azért, hogy ezek megszűnjenek.

Bika

horoszkop_bika

Szombat reggel kissé ingerültebben kezdheted a napot. A lehetőségeiddel bánj jól, elégítsd ki szeretteid igényeit, hogy utána magadra is jusson elég idő. Nincs annál bosszantóbb, mikor magadra nem marad erőd.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Mennyi időt tudtál magadra szánni az elmúlt időben? Ha a válaszod az, hogy nagyon keveset, akkor itt az idő változtatni ezen. Sem egészségügyi, sem lelkiállapotodnak nem tesz jót az, ha elhanyagolod magadat.

Rák

horoszkop_rak

A hétvége meglepően jól indulhat. Olyasmi történhet veled, amire még álmodban sem gondolnál. A hétvége során egy új ismertségre tehetsz szert, aminek hatására az érzelmeid teljesen összekuszálódhatnak. Ha szingli vagy, akkor itt az új lehetőség!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Ezen a hétvégén a gondolataid, az eszméid rabjává válhatsz. Olvass vagy nézz lélekkel vagy spiritualitással kapcsolatos könyvet és filmeket, merülj el a gondolataidban, és ha ihletet kapsz az íráshoz, akkor ragadj tollat vagy ceruzát és vesd lapra azokat!

Szűz

horoszkop_szuz

Felkészülni, vigyázz, ki a szabadba! Ezen a hétvégén a legjobban akkor tudsz feltöltődni, ha magad mögött hagyva a problémákat, rengeteg időt töltesz a természetben. Menj kirándulni, s próbáld meg érezni az erőt!

Mérleg

horoszkop_merleg

Nagyon lendületes leszel. A jó hír az, hogy nem fog ez az energia elfogyni a dolgok kellős közepén, hanem egész hétvégén kitart majd. Ha pénzügyi döntéseket kell hoznod, legyél körültekintő, mielőtt bármire igent mondasz!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Szó szerint végig veled lesz a szerencse, azaz Fortuna ereje az egész hétvégén segíteni fog céljaid elérésben. Bármibe is kezdj, azt sikerre fogod vinni. Legyen ez egy meglepetés parti vagy bármilyen vállalkozás. Egy a fontos: legyél céltudatos és határozott!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Változások indulhatnak el az életedben, ami miatt úgy érzed majd, hogy hirtelen felgyorsult az élet. Engedd, hogy a dolgok maguktól történjenek, ne akard az eseményeket befolyásolni. Te csak nézd csöndben, hogyan pörög életed filmje!

Bak

horoszkop_bak

Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó! Ha elígérkeztél egy kisebb összejövetelre, akkor ne mond le csupán a miatt, mert hirtelen elment a kedved a kimozdulástól. Ha egyszer igent mondtál, akkor ne csinálj bolondot magadból!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

A hétvége alatt le sem lehet majd választani a szerelmedről. Minden percet, minden pillanatot vele szeretnél majd tölteni, és úgy gondolod, hogy erre a legjobb megoldás az, ha rácuppansz. Vigyázz! Ez rosszul is elsülhet, aminek bizony sírás lehet a vége.

Halak

horoszkop_halak

Váratlan pozitív események aranyozhatják be a hétvégédet. Olyan dolgok fognak történni, amire egyáltalán nem számítasz, mégis nagyon jól fognak esni. Ilyen lehet, egy apró figyelmesség párodtól, vagy családodtól, esetleg egy meglepetés vacsora a közeli étteremben. Bármilyen módon is jelentkezik a szerencse, csak örvendeni lesz okod!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások