Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

December 12-13.

2015/12/12

A Halak nagy szerencsére, esetleg váratlan pénzbevételre is számíthatnak. A többi jegy szülöttjének vajon mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Túlbuzog majd benned az energia és egész hétvégén le sem lehet majd lőni. Mint akit felhúztak, úgy fogsz tüsténkedni mindenhol. A családtagjaidat pedig egy ínycsiklandó ebéddel fogod levenni a lábukról. Állj készen a bókok bezsebelésére!

Bika

horoszkop_bika

A következő két nap rengeteg pihenést és kikapcsolódást tartogat a számodra, ami a megpróbáltatások után igazán kellemesen fog esni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a két nap csak rólatok fog szólni, a vibrálás még erősebb lesz!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Olyan dolgok, témák végére tudsz végre pontot tenni, amik már rég óta érdekelnek. Legyél megfontolt és óvatos! Továbbá olyan ötleteid támadhatnak ebben a két napban, amiket mindenféleképpen írj le! Később jól fognak jönni.

Rák

horoszkop_rak

Egy olyan üzleti, vagy pénzforrási lehetőség érkezhet hozzád a hétvégén, amire nem is számítottál. Tény, hogy azt mondják, hogy a hamar munka ritkán jó, de most, valóban kevés munkával tudsz majd sok pénzt szakítani.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Légy őszinte magadhoz és barátaidhoz, ismerd be bátran, hogy sokkal előrébb helyezed mostanában a munkádat, mint bármi mást. Ne feledd azt, hogy a jó eredményekhez részben szeretteid adják a biztos lelki hátteret!

Szűz

horoszkop_szuz

A vasárnapi összejövetelre mindent precízen elő fogsz készíteni, ám azzal elfelejtesz számolni, hogy bármikor bármi a képbe jöhet. Ha egy apró kis gikszer érkezik, máris pánikba esel és teljesen lefagysz. Nyugodj meg, tervezz újra!

Mérleg

horoszkop_merleg

Az egész hétvégédet a béke fogja áthatni és végre olyan harmonikus pillanatokban lesz részed, amilyenben már rég nem volt. Sem családon belül, sem a barátok körében nem várható olyan esemény, ami mindent feje tetejére fordítana.

Skorpió

horoszkop_skorpio

A szombati napod jól indul, főleg azért, mert kicsattansz az erőtől, az energiától, jó a kedved és minden apró nehézségen könnyedén átlépsz. Egy kirándulás és a friss levegő kreatív ötletek megfoganását segítené!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Egész héten a munka hőse voltál, folyamatosan robotoltál, így megérdemeled, hogy ez a hétvége csak a pihenésről szóljon. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, készíts a szájízednek megfelelő ételeket. Egy szóval: kényeztesd magad!

Bak

horoszkop_bak

Otthoni tennivalóidból bőven van, ám ezekkel hamar tudsz végezni, ha tényleg odafigyelsz. Ne engedd, hogy gondolataid ezerfelé cikázzanak! Legyél megfontolt és céltudatos, hogy minél több szabadidőd legyen a hétvégére!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Nagyon ügyesen oldottad meg egész héten a gondokat, így ezen a hétvégén csak egy feladatod lesz: kipihenni ezeknek fáradalmait. Ha ez nem sikerül, arra vigyázz, hogy ne ess túlzásba! Ne fáraszd le magad még jobban!

Halak

horoszkop_halak

Még a hétvégén is olyan szerencse érhet, amire egyáltalán nem számítottál, sőt elképzelhető, hogy pénz áll a házhoz. Ha szoktál szerencsejátékon játszani, akkor feltételen tedd meg ez alatt a két nap alatt is, mert elképzelhető, hogy pár kaparás után, busás összeg üti a markodat.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások