Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

December 26. és 27.

2015/12/26

Többen is jól teszik, ha odafigyelnek pénztárcájukra a következő napokban a csillagok szerint, ha nem szeretnének bosszankodni az anyagiak miatt. Rád mi vár a hétvégén?

Kos

horoszkop_kos

Egy közeli barátoddal fogsz találkozni a hétvégén, és egy egész délutánt fogtok együtt tölteni. Ez idő alatt lesz mindenre lehetőség. Megbeszélni a legféltettebb titkaidat, vagy éppen tanácsot kérni egy friss problémával kapcsolatban. Viszont ne feledkezz meg a párodról sem!

Bika

horoszkop_bika

Eleged van abból, hogy hétvégén nem tudod azt csinálni, amit valójában szeretnél. Minden házimunka, feladat és otthoni gond a nyakadba zúdul. Úgy érzed, hogy ezekkel egyedül kell megküzdened, holott ez nincs így. Párod segít, így közös erővel hamarabb megy majd.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Pihenni nem igazán lesz kedved, sőt időd sem! Szervezz olyan feladatokat, programokat erre a két napra, ami koncentrációt és figyelmet igényel tőled. Plusz pénzre is tudsz így szert tenni, sőt anyagi helyzeted végre zöld ágra juthat!

Rák

horoszkop_rak

Erre a két napra rengeteg programod van már most, és elképzelhető, hogy újabb kihívásokkal kell szembenézned. Ne riadj meg az új dolgoktól, inkább kezdj velük ismerkedni és bővítsd a tapasztalataid tárházát!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

A házkörüli teendőkkel nagyon hamar végzel majd, így lesz időd arra, hogy magaddal is foglalkozz. A fent maradó idődet okosan oszd be úgy, hogy mindenre tudj egy picit szánni, ami érdekel. Amennyiben szingli vagy, úgy a hétvége során érkezhet a nagy Ő.

Szűz

horoszkop_szuz

Bármerre is mész, jobban teszed, ha értékeidre nagyobb figyelmet fordítasz, mint máskor szoktál. Lehet, hogy a két napra egy utat is beszervezel, így még nagyobb a kockázata annak, hogy elhagyd pénztárcádat vagy irataidat. Ezt az apró kellemetlenséget még kiküszöbölheted, ám a rád váró forró éjszakák elől nem menekülhetsz.

Mérleg

horoszkop_merleg

Ebben a két napban könnyen keveredhetsz nagy költekezésekbe, aminek csupán egy hátránya van: kiürül a pénztárcád. Próbálj meg tudatosan vásárolni, és nem mindenfélét beletenni a bevásárlókosárba!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Nem tudsz leállni a munkával, és még a hétvégén is képes vagy az asztalnál melózni. Hiába mondja neked bárki, hogy ne vidd haza a munkát, mert nem tesz jót a magán- és családi életednek, te dacolsz a tanácsokkal, és azért is. A probléma ott van, hogy mindennek a levét valójában te iszod majd meg. Hétvége van, karácsony van, pihenj!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Teljesen a magánéletednek szentelheted a hétvégét, és szinte minden pillanatban mondhatod majd párodnak, hogy „szeretlek”. Ezen kívül szükséged lesz nagyon sok energiára, mert könnyen elfáradsz majd, hiába nem végzel fizikai munkát.

Bak

horoszkop_bak

Inkább aktív pihenés párti vagy, és ezen a hétvégén sem fogsz otthon, csöndesen ücsörögni. Barátaiddal, ismerőseiddel nyugodtan menj el szórakozni, ha úgy adódik, és ne fékezd magad! Mindent szabad!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Az egész hét során volt benned egyfajta feszültség, ami abból adódik, hogy egy bizonyos személlyel konfliktusod volt és máig nem tisztáztátok a helyzetet. Ha eddig nem sikerült, akkor itt a hétvége, hogy rendezd a köztetek lévő viszonyt!

Halak

horoszkop_halak

Ne ess abba a hibába, mint szinte minden hétvégén, hogy a pihenés helyett két napos rendrakás, takarítás vagy az otthoni gondok megoldása teszi ki a szabadidődet. Ezek ráérnek később is, de most szükséged van a feltöltődésre!

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások