Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

Március 28. és 29.

2015/03/28

Szerencsés napok várnak a Vízöntőkre a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Felkészülni, vigyázz, ki a szabadba! Ezen a hétvégén a legjobban akkor tudsz feltöltődni, ha magad mögött hagyva a problémákat, rengeteg időt töltesz a természetben. Menj kirándulni, s próbáld meg érezni az erőt!

Bika

horoszkop_0010_bika
Ezen a hétvégén a gondolataid, az eszméid rabjává válhatsz. Olvass vagy nézz lélekkel vagy spiritualitással kapcsolatos könyvet és filmeket, merülj el a gondolataidban, és ha ihletet kapsz az íráshoz, akkor ragadj tollat vagy ceruzát és vesd lapra azokat!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Nagyon lendületes leszel. A jó hír az, hogy nem fog ez az energia elfogyni a dolgok kellős közepén, hanem egész hétvégén kitart majd. Ha pénzügyi döntéseket kell hoznod, legyél körültekintő, mielőtt bármire igent mondasz!

Rák

horoszkop_0002_rák
Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó! Ha elígérkeztél egy kisebb összejövetelre, akkor ne mondd le csupán amiatt, mert hirtelen elment a kedved a kimozdulástól. Ha egyszer igent mondtál, akkor ne csinálj bolondot magadból!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Változások indulhatnak el az életedben, ami miatt úgy érzed majd, hogy hirtelen felgyorsult az élet. Engedd, hogy a dolgok maguktól történjenek, ne akard az eseményeket befolyásolni. Te csak nézd csöndben, hogyan pörög életed filmje!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
A hétvége meglepően jól indulhat. Olyasmi történhet veled, amire még álmodban sem gondolnál. Egy új ismertségre tehetsz szert, aminek hatására az érzelmeid teljesen összekuszálódhatnak. Ha szingli vagy, akkor itt az új lehetőség!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
A hétvége alatt le sem lehet majd választani a szerelmedről. Minden percet, minden pillanatot vele szeretnél majd tölteni, és úgy gondolod, hogy erre a legjobb megoldás az, ha rácuppansz. Vigyázz! Ez rosszul is elsülhet, aminek bizony sírás lehet a vége.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Ha már elkötelezted magad valaki mellett, akkor ezen a hétvégén arra kell törekedned, hogy minden lényeges pontot átbeszéljetek. Ha vannak dolgok, amik zavarnak, próbáld meg tudatára hozni és tenni azért, hogy ezek megszűnjenek.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Vártalan pozitív események aranyozhatják be a hétvégédet. Olyan dolgok fognak történni, amire egyáltalán nem számítasz, mégis nagyon jól fognak esni. Ilyen lehet, egy apró figyelmesség párodtól, vagy családodtól, esetleg egy meglepetés vacsora a közeli étteremben. Bármilyen módon is jelentkezik a szerencse, csak örvendeni lesz okod!

Bak

horoszkop_0000_bak
Mennyi időt tudtál magadra szánni az elmúlt időben? Ha a válaszod az, hogy nagyon keveset, akkor itt az idő változtatni ezen. Sem egészségügyi, sem lelkiállapotodnak nem tesz jót az, ha elhanyagolod magad.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Szó szerint végig veled lesz a szerencse, azaz Fortuna ereje az egész hétvégén segíteni fog céljaid elérésben. Bármibe is kezdj, azt sikerre fogod vinni. Legyen ez egy meglepetés parti vagy bármilyen vállalkozás. Egy a fontos: legyél céltudatos és határozott!

Halak

horoszkop_0003_halak
Szombat reggel kissé ingerültebben kezdheted a napot. A lehetőségeiddel bánj jól, elégítsd ki szeretteid igényeit, hogy utána magadra is jusson elég idő. Nincs annál bosszantóbb, mikor magadra nem marad erőd.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások