Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

Április 25. és 26.

2015/04/25

Kényeztesd magad! – ez javasolják a csillagok az Oroszlánok számára. De vajon mi vár a többiekre a hétvégén?

Kos

horoszkop_0011_kos
A vasárnapi összejövetelre mindent precízen elő fogsz készíteni, ám azzal elfelejtesz számolni, hogy bármikor bármi a képbe jöhet. Ha egy apró kis gikszer érkezik, máris pánikba esel és teljesen lefagysz. Nyugodj meg, tervezz újra!

Bika

horoszkop_0010_bika
Légy őszinte magadhoz és barátaidhoz, ismerd be bátran, hogy sokkal előrébb helyezed mostanában a munkádat, mint bármi mást. Ne feledd azt, hogy a jó eredményekhez részben szeretteid adják a biztos lelki hátteret!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Az egész hétvégédet a béke fogja áthatni és végre részed lesz egy olyan harmonikus hétvégében, ami már rég nem volt. Sem családon belül, sem a barátok körében nem várható olyan esemény, ami mindent feje tetejére állítana.

Rák

horoszkop_0002_rák
Otthoni tennivalóidból bőven van, ám ezekkel hamar tudsz végezni, ha tényleg odafigyelsz. Ne engedd, hogy gondolataid ezerfelé cikázzanak! Legyél megfontolt és céltudatos, hogy minél több szabadidőd legyen a hétvégére!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Egész héten a munka hőse voltál, folyamatosan robotoltál, így megérdemeled, hogy ez a hétvége csak a pihenésről szóljon. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, készíts a szájízednek megfelelő ételeket. Egy szóval: kényeztesd magad!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Egy olyan üzleti, vagy pénzforrási lehetőség érkezhet hozzád a hétvégén, amire nem is számítottál. Tény, hogy azt mondják, hogy a hamar munka ritkán jó, de sok pénzt, most valóban kevés munkával tudsz majd szakítani.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Nagyon ügyesen oldottad meg egész héten a gondokat, így ezen a hétvégén csak egy feladatod lesz: kipihenni ezeknek fáradalmait. Ha ez nem sikerül, arra vigyázz, hogy ne ess túlzásba! Ne fáraszd le magad még jobban!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Túlbuzog majd benned az energia és egész hétvégén le sem lehet majd lőni. Mint akit felhúztak, úgy fogsz tüsténkedni mindenhol. A családodat pedig egy ínycsiklandó ebéddel fogod levenni a lábukról. Állj készen a bókok bezsebelésére!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Még a hétvégén is olyan szerencse érhet, amire egyáltalán nem számítottál, sőt elképzelhető, hogy pénz áll a házhoz. Ha szoktál szerencsejátékon játszani, akkor feltételen tedd meg ez alatt a két nap alatt is, mert elképzelhető, hogy pár kaparás után, egy busásabb összeg üti a markodat.

Bak

horoszkop_0000_bak
Olyan dolgok, témák végére tudsz végre pontot tenni, amik már régóta érdekelnek. Legyél megfontolt és óvatos! Továbbá olyan ötleteid támadhatnak ebben a két napban, amiket mindenféleképpen írj le! Később jól fognak jönni.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A szombati napod jól indul, főleg azért, mert kicsattansz az erőtől, az energiától, jó a kedved és minden apró nehézségen könnyedén átlépsz. Egy kirándulás és a friss levegő kreatív ötletek megfoganását segítené!

Halak

horoszkop_0003_halak
A következő két nap rengeteg pihenést és kikapcsolódást tartogat a számodra, ami a megpróbáltatások után igazán kellemesen fog esni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez a két nap csak rólatok fog szólni, a vibrálás még erősebb lesz.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások