Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a hétvégére!

Május 9. és 10.

2015/05/09

Egy kisebb vita vár a Vízöntőkre a következő napokban a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Lelki állapotod instabil lesz, és bizony előfordulhat, hogy egyik pillanatban visítva nevetsz, aztán a másikba már a könnyeidet törölgeted. Mivel a következő két napban a lelkis éned jön elő, könnyen rávehető leszel bármire. Ezt a gyengeségedet többen kihasználhatják majd, ezért légy óvatos!

Bika

horoszkop_0010_bika
Mindig csak egy lépést előre! Erre érdemes lesz figyelned a hétvége során is, hogy felesleges munkát ne végezz. Jellemző rád, hogy szeretsz a folyamatokban előre rohanni és később meg mártírrá válni, ha valami nem az elvárásaid szerint alakulnak.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Nagyon sok emberrel fogsz találkozni a hétvégén. Elképzelhető, hogy valami rendezvényre fogsz menni, ahol nemcsak új barátokat, de üzleti kapcsolatokra is szert tehetsz. A lehetőségeket aknázd ki azonnal!

Rák

horoszkop_0002_rák
Több olyan kéréssel is fordulhat majd hozzád a család, amit nem lesz könnyű teljesíteni. Fel kell kötnöd a gatyát! Próbálj meg a feladatokon túlra is tekinteni, és picit foglalkozni magaddal, pontosabban a lelki állapotoddal!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Önts tiszta vizet a pohárba minél hamarabb. Pároddal egy olyan félreértés adódhat köztetek, ami az egész hétvégédet tönkrevághatja. Mielőtt belemennél a vitákba, jobban teszed, ha leülsz vele egy asztalhoz, és meghallgatod az ő álláspontját.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Ezen a hétvégén egy laza, könnyed találkozó vár rád. Nem is számítasz a barátod meghívására, de nagyon jól fog érinteni. Egy kis ajándékkal érkezz majd a buliba, ahol végre hasonló érdeklődésű emberek között lehetsz majd.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Válaszd most a magányt és a csendet! Ez a hét amúgy is nagyon zajos volt, most picit vonulj el és éld meg a csöndet, a nyugalmat. Lesz időd átgondolni mindent, így azok a kérdőjelek, amik most még benned vannak, rövidesen megszűnnek.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Hiába minden elővigyázatosság, könnyen megtörténhet a hétvége során, hogy elvesztesz egy számodra fontos értékedet. Ha nem szeretnél pár kellemetlen kört magadnak, akkor jobban figyelj arra, hogy mit hova teszel, és hol hagysz.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Egy kellemetlen hírt kaphatsz majd, ami miatt az egész hétvégén borús lehetsz. Szerencsére a családod mindig ott van, akire a legnehezebb szituációkban és pillanatokban is támaszkodhatsz. Vasárnapra pedig teljesen visszaáll a harmónia!

Bak

horoszkop_0000_bak
Ha pároddal nézeteltérésbe keveredsz a hétvégén, akkor csak egy megoldás van a helyzet tisztázására. A kommunikáció! Ha nem mondod ki, hogy mi a fő problémád, akkor ne várd el párodtól, hogy majd tudja, mit tegyen. Beszéljétek meg a gondokat!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Egy kisebb vitába keveredhetsz ebben a két napban, méghozzá egy hozzád közel álló személlyel. Ezért még jobban fog neked ez fájni, hiszen nem gondoltad volna, hogy pont vele keveredsz ellentétbe. Próbáld meg minél hamarabb rendezni a helyzetet!

Halak

horoszkop_0003_halak
Szombaton egy kisebb akadállyal nézel szembe, de le fogod tudni küzdeni! A sebeid nyalogatása helyett pedig foglalkozz a családoddal! A logikus gondolkodásod most kifizetődő lesz, bátran használd hát!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások