Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

Augusztus 17-23.

2015/08/16

A Bikáknak váratlan kiadásra kell felkészülniük, a Szűzek pénzügyi gondok miatt rágódnak majd. A többi jegy szülöttjének vajon mit jósolnak a csillagok?

Kedves Kos!

horoszkop_kos

Nagy változások vannak készülőben. Ennek első jele az, hogy egyre több mindenben veszel részt szerves tagként. Ezzel semmi gond nincs, viszont olykor, ha a helyzet úgy kívánja, egy-két dologról le kell mondani. Légy bölcs, fontold meg a döntésedet, és ha már mindent átrágtál, akkor merd megtenni a kellő lépéseket.

Kedves Bika!

horoszkop_bika

Legyél felkészülve arra, hogy akár egy váratlan kiadás ér, az amúgy is szoros és necces pénzügyi helyzetedben. Nem tanácsos most boltokba, bevásárló központokban járnod, mert könnyen túlköltekezhetsz, aztán pedig csak bosszankodnál miatta. Jobb, ha szabadidőben otthon maradsz, rendet raksz a gondolataidban és kicsit relaxálsz.

Kedves Ikrek!

horoszkop_ikrek

A szerelmeddel egy nagyon kellemes és boldog hetet tudsz majd együtt tölteni. Szerencsére a munka sem lesz sok, így még több időt tudsz majd rá szánni, sőt akár közös programokat is betervezhettek. Sétáljatok esténként a közeli parkban, menjetek el egy hosszúhétvégére! A lényeg, hogy töltsetek minél több időt együtt.

Kedves Rák!

horoszkop_rak

Lehetőséged lesz arra, hogy elérd egy régi vágyadat, célodat, amelyért már régóta küzdesz, ám a mai napig nem tudtad megkaparintani a győzelmet jelképező jogart. Most igazán a közelébe kerülhetsz. Ne engedd a gondolataidat cikázni, kizárólag céljaidra és feladataidra összpontosíts, és sikert fogsz aratni.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_oroszlan

A szexualitás személyiséged egyik alappillére. Ha nincs szex, akkor te sem érzed túl jól magad. Készülj fel rá, hogy a héten olyan örömöket is megélhetsz, amikről eddig csak álmodtál. Az élet szépségeinek felkutatása mellett fontos, hogy munkahelyeden is az elvárások szerint teljesíts. Ha munkáról van szó, próbáld meg az adott órákra a gondolataidat más felé terelni.

Kedves Szűz!

horoszkop_szuz

A pénzügyeiden fogsz rágódn. Hiába kellene most a családodra figyelned és picit megpihenni, sajnos nem tudsz, mert azon kattog az agyad, hogy miből fizeted ki a számlákat. Most legyél egy kicsit optimistább és hagyd magad mögött az aggódást és élvezd azt, amid van!

Kedves Mérleg!

horoszkop_merleg

Vedd végre kezedbe a sorsod irányítását. Legtöbbször hátradőlve a fotelben figyeled, hogy hogyan viszik el előled a jobbnál jobb lehetőségeket, mind párkapcsolati, mind pénzügyi téren. Állj végre a sarkadra, szedd össze a szétesett energiáidat és kezd felépíteni a karriered és magánéleted. Ha talán még rövidtávon nem is, de pár hét múlva látni fogod kitartó munkád eredményét.

Kedves Skorpió!

horoszkop_skorpio

Félelmeid vannak a pénzügyeiddel kapcsolatban. Lehet, hogy váratlan kiadásról is kapsz egy értesítést, ami még jobban elbizonytalanít abban, hogy jól teszed azt, amit csinálsz. Ne engedd, hogy ezek az apró kellemetlenségek elvegyék kedvedet a jótól, attól, hogy azt csináld, amit szeretsz. Vegyél erőt magadon és lépj tovább!

Kedves Nyilas!

horoszkop_nyilas

Itt az ideje a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Egyre többet görcsölsz a munkádon, sőt mondhatni, hogy napjaid nagy részét a munkahelyeden töltöd, de még otthon is ezen rágódsz. Húzd meg a határt, és ne keverd a hivatást a magánéleteddel, mert később a családodon, valamint párodon csapódhat a túl sok munka miatti feszültség.

Kedves Bak!

horoszkop_bak

A családi életed végre rendeződni látszik. A viták sorozata, ami még a heted első felében domináns lesz, a hétvége felé közeledve már enyhülni, sőt megszűnni látszik. Az érzékenységed nagyon magasan lesz, sőt az is elképzelhető, hogy már egy kétértelmű szón megsértődsz, vagy sírógörcsöt kapsz. Próbálj meg erősebb lenni!

Kedves Vízöntő!

horoszkop_vizonto

A pénzügyi helyzeted jobban fog alakulni, mint ahogy azt korábban gondoltad volna. Szerencsére a pénztárcád nem ürül ki olyan hamar, és egy-két olyan dolgot is tudsz majd vásárolni, amiről korábban azt gondoltad, hogy nem fog összejönni.

Kedves Halak!

horoszkop_halak

Kevés az önbizalmad és nagyon keveset hiszel magadról. Többre vagy képet, mint azt gondolod. Szedd össze magad, kezd kiaknázni a benned rejlő lehetőségeket, hogy mind a pénzügyek mind a szerelem terén meg tudd teremteni azt a biztonságot, amire már rég óta vágysz. Tudnod kell, hogy mindenért áldozatot kell hozni, így lehet, hogy egy-két barátodra nem tudsz majd annyi időt szánni, mint eddig.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások