Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

Október 19-23.

2015/10/18

A Vízöntők sorsfordító döntést hozhatnak a jövő héten a csillagok szerint. A többi jegy szülöttjére vajon mi vár?

Kos

horoszkop_kos

Képes vagy mindig másokra hárítani a felelősséget, kibújni alóla, ha éppen a helyzet úgy kívánja. Jól gondold meg, hogy mit teszel, mert a héten neked kell minden következményéért felelned. Ne a párodat okold majd, ha valami nem úgy jött össze egy estén, ahogy azt szeretted volna. Minden ember hibázik, így te is, nincs benne semmi szégyellni való, de a következményeket vállalni kell.

Bika

horoszkop_bika

Munkahelyedre most jobban oda kell figyelned. Nem szabad, hogy a magánéleted vigye el minden energiádat, mert ez később kihatással lehet a munkahelyi teljesítő képességedre. Amennyiben felettesed, főnököd csökkenni látja a munkád minőségét, készülj fel rá, hogy akár el is bocsáthatnak eddigi pozíciódból.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Elérkezett a pihenés és lazítás időszaka, hiszen az elmúlt hetekben és hónapokban ronggyá dolgoztad magad, így lassan már élőhalottként élsz. Pontosan tudod, hogy ez sem egészségednek, sem teljesítőképességednek nem tesz jót, hisz előbb utóbb a túlhajszolt életmód visszaüt. Kezdj el időben pihenni, és engedd meg magadnak a nyugalmat.

Rák

horoszkop_rak

Lelki problémáid vannak, amelyek a párkapcsolati bizalmatlanságodból erednek. Legyél megértőbb és elfogadóbb szerelmeddel, és ha igazán szereted őt, akkor bocsáss meg neki minden sérelmet, amit tett. Törekedj a családi, otthoni béke megteremtésére azon kívül, hogy magadban megpróbálod létrehozni a harmóniát, az egyensúlyt.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Ne lepődj meg, ha sokszor az események gyorsabban változnak majd, mint ahogy azokat te követni tudnád. A gyors, pörgős hétnek hasznát is tudod venni, ha képes leszel felvenni az iramot. A pénzügyekben egy fontos döntést kell majd meghoznod (gyorsan), amire igazából vétek lenne nemet mondani. Vigyázz! A rohanás miatt egy szerelmi kalandba is keveredhetsz, amit később megbánnál.

Szűz

horoszkop_szuz

Szomorúság és magára hagyatottság fog uralkodni most rajtad, úgy véled, hogy mindenki elfordult tőled és teljesen ellened játszik, holott ez egyáltalán nincs ez így. Próbáld meg a piszkálódásokat, beszólásokat nem mind magadra venni, mert nem feltétlen te vagy a tárgya egy viccnek, nem feltétlen te vagy a nevetés oka.

Mérleg

horoszkop_merleg

Féltékenység, féltékenység és újra csak féltékenység – ez van most benned nagyon is erőteljesen, mert félsz attól, hogy párod megcsal, vagy ne adj isten, kettő vasat tart a tűzben. Semmi okod a félelemre, bízz meg benne 100%-osan! Az otthoni, családi dolgokra viszont több időt és energiát szánj, mert viták és problémák adódhatnak.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Ingatlaneladáson vagy vételen gondolkozol. Úgy véled, hogy itt az idő arra, hogy megvalósítsd egyik nagy álmodat, hogy olyan otthont alakíts ki magadnak, ahova élmény hazatérni. Mielőtt beugranál, gondold át többször, hogy valóban itt-e az ideje. Magánéletedben apróbb konfliktusok megoldása elviheti az energiád nagy részét.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Nem tudsz egyről a kettőre lépni. Képtelen vagy elengedni a múltat, egyszerűen benne ragadtál. A közelmúlt egyik eseménye még mindig felzaklat legbelül, folyamatosan emészted magad a történtek miatt. Igazából ezen rágódni már felesleges, koncentrálj a jelenre, hiszen minden most meghozott jó döntés, a jövődet teszi szebbé, jobbá.

Bak

horoszkop_bak

Egy régebb óta húzódó hivatalos vagy peres ügyed végére pont kerülhet a héten. Szerencsére számodra pozitívan fog végződni, így aggodalomra semmi ok. A párkapcsolatodban végre előtérbe kerül a gyengédség és a mindennapi apró finomságok. Hiába érzed párszor úgy, hogy szerelmed az őrületbe kerget, most rá fogsz ébredni, hogy mekkora kincs.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Lelked mélyén érzed, hogy nem mehet tovább az életed úgy, ahogy eddig ment. Vess egy pillantást sorsodra, és ha úgy látod, hogy valami nem működik jól, akkor azt a területet zárd le. Ne pazarold a drága energiáidat olyan dolgokra, amiből hetek és hónapok múlva sem lesz semmi. A pénzügyeidben is sokkal sikeresebb lehetsz így.

Halak

horoszkop_halak

Ha utazni szeretnél, akkor van egy jó hírem: sikerülhet még ezen a héten összehoznod az utat. Lehetséges, hogy ez valamilyen szinten kapcsolódik a pénzügyekhez, az is benne van a pakliban, hogy egy üzleti útra indulsz. Vigyázz értékeidre, mert elképzelhető, hogy a szállodában felejted a pénztárcádat, vagy egyéb más fontosabb értékedet.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások