Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

Március 23-29.

2015/03/22

Szerencsés hét vár a Skorpió jegy szülötteire a csillagok szerint. Nézd meg, neked mit jósol a horoszkópod a következő napokra!

Kedves Kos!

horoszkop_0011_kos

A héten hipochonderré válhatsz, és minden apró kis egészségügyi problémában már óriási gondokat láthatsz. Egy köhögés, egy tüsszentés, egy kis fejfájás még nem a világ vége, te mégis már a tizedik magánrendelőben találod magad. Mindez az anyagi kiadásaidat is megnövelheti, aminek nem nagyon örülnél most.

Kedves Bika!

horoszkop_0010_bika

Ellenségeskedés áldozata lehetsz, hogyha nem figyelsz jobban oda, és nem vigyázol arra, hogy milyen információkat osztasz meg magadról, illetve, hogy kivel osztod meg azokat. Most legyél óvatos a kommunikációval, mert előfordulhat, hogy nem éppen a legjobban fejezed ki magadat egy helyzetben és ebből komoly viták, feszültségek alakulhatnak ki.

Kedves Ikrek!

horoszkop_0005_ikrek

Kedvező hét elé nézel – amennyiben a pénzügyeket és a munkát nézzük – hiszen olyan jó lehetőségek, üzleti ajánlatok vehetnek majd körül, amikről eddig nem is mertél álmodni. Most, amikor itt lesznek a jobbnál jobb ajánlatok, merj igent mondani, ne hezitálj sokat, hiszen félő, hogy más hamarabb lecsap erre a különleges lehetőségre.

Kedves Rák!

horoszkop_0002_rák

Pároddal távolabb kerültetek egymástól, amivel egyenes arányban, a köztetek lévő bizalom is csökken. Próbálj meg több időt szánni rá, nem hazavinni a munkát és a munkahelyi feszültségeket, és megláthatod, hogy szerelmed is figyelmesebb lesz veled. Ne hagyd veszni, ami még menthető, inkább lásd be, hogy hol hibáztál, és dolgozz a helyrehozatalon!

Kedves Oroszlán!

horoszkop_0008_oroszlan

Magánéletedbe beköszönt maga a Kánaán és a fellegek között érzed majd magad. Megkapod mindazt párodtól, amire már oly rég óta vágysz: szeretet, törődés, gyengédség, odafigyelés! Ugyan külön-külön már mindet tapasztaltad valamennyire, de így együtt, mind a hármat még nem. Eljött ennek is az ideje. Arra vigyázz, hogy mindezt viszonozd is!

Kedves Szűz!

horoszkop_0001_szűz

Ingatlaneladáson vagy vételen gondolkozol. Úgy véled, hogy itt az idő arra, hogy megvalósítsd egyik nagy álmodat, hogy olyan otthont alakíts ki magadnak, ahova élmény hazatérni. Mielőtt beugranál, gondold át többször, hogy valóban itt-e az ideje. Magánéletedben apróbb konfliktusok megoldása elviheti az energiád nagy részét.

Kedves Mérleg!

horoszkop_0006_merleg

Szerelmi életedben egy nagy változás ígérkezik, méghozzá csakis pozitív irányba fogja mindez terelni az életedet. Most újra energia kerülhet a hétköznapjaidba, újra erőre kaphat a párkapcsolati életed és boldogságot, örömöt fogsz megélni. Félni valód nincsen, viszont ha vannak titkok, amiket megpróbálsz eltitkolni, akkor készülj fel: előbb-utóbb lebuksz.

Kedves Skorpió!

horoszkop_0004_skorpio

Szerencse fog érni és összességében egy pozitív hét vár majd rád. Amennyiben a családodban van egy fiatalabb gyermek, akkor próbálj vele minél több időt tölteni, hogy feltöltődj a társaságában, erőre kapj. Hivatalos intézni valóid még ezen a héten csináld meg, ne vidd át a jövő hétre, mert csak annál rosszabb lesz. Legyél túl rajta most!

Kedves Nyilas!

horoszkop_0009_nyilas

A fejlődés, a tanulás lesz a legmeghatározóbb ezen a heteden. Olyan helyzetekbe, szituációkba kerülhetsz, ahol szükséged lesz arra, hogy fejleszd a képességeidet, valami újat tanulj. Ez nemcsak most – mikor meg kell oldani egy idegen helyzetet – fog jól jönni, hanem az életed későbbi szakaszaiban is hasznát fogod venni.

Kedves Bak!

horoszkop_0000_bak

Mindenki életében vannak megoldandó feladatok, problémák, de te olykor mégis azt hiszed, hogy a tieid a legnagyobbak, a legnehezebbek. Környezeted nem díjazza, amikor rájuk zúdítod a gondjaidat, míg őket meg sem hallgatod. Vigyázz, mert a héten eluralkodhat rajtad az önsajnáltatás, ami előbb vagy utóbb, de kínos véget érhet.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_0007_vizonto

Rövid időn belül véget ér valami hivatalos ügyed, amely már akár hónapok óta húzódhat. Ez nem kevés stresszel, idegességgel, felesleges energiakidobással jár. Most végre leteheted válladról ezt a terhet, így nem fognak napról napra rosszabbnál rosszabb gondolatok nyomasztani. Fellélegezhetsz, valamint itt az ideje, hogy megtisztulj lelkileg.

Kedves Halak!

horoszkop_0003_halak

Vedd észre az élet apró örömeit a mindennapokban. Hajlamos vagy – a feszített élettempó miatt – átsiklani ezek felett, de ezen a héten még nagyobb hangsúlyt kap majd az, hogy mennyire vagy boldog. Ha unott és szomorú leszel, akkor ez rányomhatja bélyegét a párkapcsolatodra is, sőt a családod is felkaphatja a fejét a rossz kedvedre.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások