Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

Március 30. - Április 5.

2015/03/29

Kedves Szüzek, itt az idő, hogy leszámoljatok a magánnyal, az Ikreknek eljött a lazítás ideje, a Halak pedig pénzügyi sikerre számíthatnak. Nézd meg, neked mit jósol a horoszkópod a következő napokra! Mit tartogatnak a csillagok?

Kedves Kos!

horoszkop_0011_kos

Az az energia, ami benned van, olykor úgy tűnik, hogy kifogyhatatlan. Most mégis vegyél vissza egy kicsit, mert könnyen előfordulhat az, hogy annyi mindent vállalsz el, hogy a hétvégére szinte belefulladsz már a munkába. Tartsd az elkövetkező hét napban a szemed előtt a „Kevesebb néha több!” bölcs mondást.

Kedves Bika!

horoszkop_0010_bika

Hűséges vagy te is és a párod is. Sajnos mégis félelem van mindkettőtökben. Félsz, hogy mi lenne a párod nélkül, mi van, ha megcsal, stb. Ezeket a rossz gondolatokat, „programokat” most azonnal engedd el, akár egy meditáció által, nyisd meg szívedet és engedd a szeretet áramolni, illetve legyél kicsit érzelmesebb, gyengédebb, mint máskor.

Kedves Ikrek!

horoszkop_0005_ikrek

Elérkezett a pihenés és lazítás időszaka, hiszen az elmúlt hetekben és hónapokban ronggyá dolgoztad magad, így lassan már élőhalottként élsz. Pontosan tudod, hogy ez sem egészségednek, sem teljesítőképességednek nem tesz jót, hisz előbb utóbb a túlhajszolt életmód visszaüt. Kezdj el időben pihenni, és engedd meg magadnak a nyugalmat!

Kedves Rák!

horoszkop_0002_rák

A hét legfontosabb üzenete az, hogy légy őszinte saját magadhoz. Az érzelmeidet megpróbálod majd kontrolálni, becsapni, de rá kell jönnöd, hogy a szeretet az egyetlen olyan dolog, amit irányítani nem tudsz. Ha azon gondolkozol, hogy a múltat feladatod egy újért, akkor mindenféleképpen többször rágd át ezt a kényes kérdést.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_0008_oroszlan

Vágysz arra, hogy biztos egy biztos, komoly alapokon nyugvó párkapcsolatban legyen részed végre. Most ha minden úgy alakítasz, ahogy azt kell: figyelsz arra, hogy ne legyél szétszórt, megpróbálod rendbe szedni a magánéleted, akkor elérheted a célodat! A pénzügyekben most sikerre ne nagyon számíts, sőt ha teheted ne is foglalkozzon a pénzügyekkel.

Kedves Szűz!

horoszkop_0001_szűz

Itt az idő, hogy leszámolj azzal a magányossággal, amely az elmúlt pár napban elhatalmasodott rajtad. Miért engeded, hogy boldogtalan legyél és elnyomásban élj? Nem tudsz igazán kiteljesedni, mert mindig félelmek vannak benned, holott egy feladatunk van az életedben: boldogan, felhőtlenül élni. Mikor ébredsz rá erre, és kezdesz el ennek megfelelően cselekedni?

Kedves Mérleg!

horoszkop_0006_merleg

Magányosnak érzed magad, talán környezeted már nem fektet annyi hangsúlyt rád és úgy érzed, hogy elhanyagolnak. Holott ez egyáltalán nincsen így, sőt mi több, nem veszed észre, hogy mennyi szeretet kapsz a családodtól, barátaidtól. Most itt az idő, hogy felnyisd a szemedet, meglásd, hogy nem vagy egyedül, nem kell magányosnak lenned.

Kedves Skorpió!

horoszkop_0004_skorpio

Állandósulni látszik az a helyzet, hogy most a magánéleti dolgok és teendők helyett, minden erődet a munkára és a pénzügyekre kell fordítanod. Sajnos nem éppen úgy jönnek össze a pénzek, ahogy azt szeretnéd, ezért olykor plusz munkákat is el kell vállalnod. Lehetséges, hogy ezen a héten is fogsz ilyen módszerhez fordulni.

Kedves Nyilas!

horoszkop_0009_nyilas

Pontosan érzed, hogy most mire van szükséged: kikapcsolódásra. A jó hír viszont az, hogy párod is tudja, hogy nagyon szükséged van a kényeztetésre. Lesni fogja minden kívánságodat, és ami tud, azt rögtön teljesít is. Ne lepődj meg, ha a héten többször az ágyba hozza majd neked a reggelit, és megkönnyíti a mindennapi teendőidet. Te se legyél hálátlan majd.

Kedves Bak!

horoszkop_0000_bak

Magánéletedben nagyon nagy változás köszönt be! Félelemre semmi okod, hiszen csak csupa pozitív esemény várható. Amennyiben van már meglévő kapcsolatod, akkor jó hírem van: még tovább fog mélyülni a köztetek lévő kötődés, és szinte majd minden másodpercben egymásra gondoltok. Amennyiben szingli vagy, akkor nem biztos, hogy a hétvégén még az leszel.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_0007_vizonto

Magánéleti boldogság elé nézel. Amennyiben már gondolkodsz a házasságon, akkor ez a hét megalapozhat mindent. Most érdemes elkezdeni kigondolnod a részleteket, az apró mozzanatokat. Engedd el a depressziót, törj ki a négy fal közül és nyiss a világra! Próbáld meg meglelni az örömöket, a boldogságot az apróságokban is.

horoszkop_0003_halak

Több dologban is reménykedsz, szeretnél végre megejteni egy fontos találkozót, ami neked nagyon sokat jelentene. Jelenleg erre nem sok esélyt látsz, de ha teszel érte és másik felet is megpróbálod a cél felé terelgetni, akkor még az is lehetséges, hogy a hétvége folyamán összejöhet. Pénzügyek terén bevételre számíthatsz, akár több tízezer forintra is.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp-szakértője
Hozzászólások