Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

Április 6-12.

2015/04/05

A jövő hét sok féltékenységet tartogat a Bikák számára a csillagok szerint. Nézd meg, neked mit ír a horoszkópod!

Kedves Kos!

horoszkop_0011_kos

Nagyon vágysz arra, hogy végre valami kis szerencse, vagy öröm érjen a sok-sok megpróbáltatás után. Most beköszönthet a szerencse, ezért érdemes használnod Fortuna energiáit: akár lottózni, vagy valamilyen szerencsejátékon megjátszani a szokásos számaidat. Vigyázz, mert ha nyersz, akkor sok ellenséged és irigyed lesz, azaz felkötheted majd a gatyát!

Kedves Bika!

horoszkop_0010_bika

Féltékenység és féltékenység – leginkább most ez az, ami uralja a mindennapjaidat. Sajnos elvesztetted párodban a bizalmat, mert többször úgy érezted, hogy nincs minden rendben, talán már a vonzalom is apadni látszik, korántsem olyan, mint régebben. Üljetek le, beszéljétek meg, hogy van-e alapja a félelmeidnek. Ha igen, valamin változtass!

Kedves Ikrek!

horoszkop_0005_ikrek

Állandósulni látszik az a helyzet, hogy most a magánéleti dolgok és teendők helyett minden erődet a munkára és a pénzügyekre kell fordítanod. Sajnos nem éppen úgy jönnek össze a pénzek, ahogy azt szeretnéd, ezért olykor plusz munkákat is el kell vállalnod. Lehetséges, hogy ezen a héten is ilyen módszerhez fogsz fordulni.

Kedves Rák!

horoszkop_0002_rák

Váratlan örömök elé nézel, amik nem csak a pénzügyeidet fogják érinteni. Lehetséges, hogy a magánéletedben is egy új állapot, új helyzet fog beállni, amely a rengeteg változáson kívül egy új életszemléletet is hoz majd neked. A bosszúságok és félelmek még előtörhetnek pár nap erejéig, de próbáld meg ezeket elengedni.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_0008_oroszlan

Magánéletedben most tényleg össze fognak jönni a dolgok, jól alakulhatnak a mindennapok. Az esetlegesen adódó gondokat, problémákat meg kell beszélnetek és nem szabad a szőnyeg alá seperni és hagyni, hogy előbb utóbb felessetek benne. Minden problémádat fojts el még csírájában, így garantálhatod a boldogságot magadnak.

Kedves Szűz!

horoszkop_0001_szűz

Nagyon jó ötleteid támadnak majd, ám tudnod kell, hogy mindez önmagában kevés. Ahhoz, hogy le tudd aratni a babérokat, a terveket véghez is kell vinned. Az ehhez szükséges erő, kitartás és energia benned van, csupán felszínre kell hoznod és alkalmaznod. Ha a maximumot adod, akkor plusz bevétel kerül a kasszába, amit később magadra tudsz költeni.

Kedves Mérleg!

horoszkop_0006_merleg

Vágyaid között egyre jobban körvonalazódik egy fontosabb, egy hangsúlyosabb igényed, amely leginkább arra irányul, hogy szeretnél minél több időt magadra szánni. Egyet fontos már most megjegyezni, nemcsak, hogy időt, de pénzt is többet szánj magadra, a belső és külső szépségre. Most ez lesz a hangsúlyos.

Kedves Skorpió!

horoszkop_0004_skorpio

Örömben lesz részed és nagyon nem is férkőzhet hozzád közel a rossz, a negatív. Magánéletedben igazán pozitív időszak ígérkezik, nem kell félned semmitől, de ha bármiben hiányt érzel, hogy valami nem működik jól, akkor szabadulj meg tőle, engedd el és vonzz be egy jobbat, újat! Feleslegesen ne foglaljon helyet az életedben.

Kedves Nyilas!

horoszkop_0009_nyilas

A sikeres élet egyik alapja a biztos magánéleti háttér, ahova mindig visszatérhetsz. Most egy kicsit zűrzavaros a tiéd, és azt sem tudod, hogy hogyan tudnád rendbe tenni. Szükséged van a meditációra, a relaxációra és egy kis egyedüllétre. Habár család, gyerekek és ezernyi teendőd van nap mint nap, mégis szakítanod kell időt magadra, hogy jobban lásd az életed.

Kedves Bak!

horoszkop_0000_bak

Munkahelyedet érintő változásoknak a híre röppenhet fel a környezetedben. Nem éppen pozitív fényben tüntetik fel ezt a változást és talán azt is híresztelik, hogy munkahelyed korántsem olyan biztos, mint ahogy azt hiszed. Ha valami nem tiszta a fejedben, inkább kérdezd meg felettesedet, de ne adj a környezeted pletykáira. Egy biztos: bevételed állandó lesz.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_0007_vizonto

Összpontosítsd minden energiádat a munkára, a pénzügyekre, ugyanis ellenőrzések vehetik kezdetüket munkahelyeden. Fontos, hogy mindent 100%-osan végezz el, minden a legnagyobb rendben legyen, hogy később se te, se a munkáltatód ne üsse meg a bokáját, egy elírt papír, vagy nem jól kitöltött jelentés miatt.

Kedves Halak!

horoszkop_0003_halak

Ajándék és váratlan öröm köszönthet az életedbe a héten. Magánéletedben pozitív változások, előrehaladás és még nagyobb összefonódás várható. Pénzügyek terén olyan pénz állhat a házhoz, amelyért igazából nem kellett megdolgozni, de mint minden plusz pénz, ez is jókor és jó, hogy érkezik. Egészségében pedig csak javulás várható!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások