Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

Április 13-19.

2015/04/12

A csillagok most utazásra buzdítják a Skorpiókat. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kedves Kos!

horoszkop_0011_kos

Újabbnál újabb lehetőségekkel találkozhatsz a héten. Nem lehetetlen, hogy egy jobban fizető állást fognak neked ajánlani, ami miatt gondolkodóba eshetsz, hogy maradj vagy válts. Ebben az esetben a józan eszedre hallgass, illetve pénztárcádra. Ám ahhoz, hogy valami jó dolog érkezhessen az életedbe, valamit áldoznod kell – vagy később magától elveszi az élet, ami jobban fájhat.

Kedves Bika!

horoszkop_0010_bika

Szerencsés időszak veszi majd kezdetét, ám elképzelhető az is, hogy még egy-egy apró kisebb kellemetlenség tarkítani fogja a hétköznapjaidat. Lehetséges, hogy nem várt kiadás is becsúszik majd, ám ezt elkerülheted, ha jobban figyelsz arra, hogy mire költöd a pénzedet. Húzz egy határt a pénzszórásban, legyél szigorúbb magaddal szemben is!

Kedves Ikrek!

horoszkop_0005_ikrek

Készülj fel rá, hogy ezen a héten minden számításodat áthúzhatja egy váratlan, pozitív esemény érkezése. Energiával töltődhetsz fel, hiszen eddig általában csak negatív események voltak jelen az elmúlt időszakában az életedben. Most viszont 180 fokot fordul veled a világ és beköszönt a jó. Legyél rá nyitott és ne zárkózz el a lehetőségek elől!

Kedves Rák!

horoszkop_0002_rák

Nem tudsz egyről a kettőre lépni. Képtelen vagy elengedni a múltat, egyszerűen benne ragadtál. A közelmúlt egyik eseménye még mindig felzaklat legbelül, folyamatosan emészted magad a történtek miatt. Igazából ezen rágódni már felesleges, koncentrálj a jelenre, hiszen minden most meghozott jó döntés, a jövődet teszi szebbé, jobbá.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_0008_oroszlan

Ha úgy érzed, hogy túl sok a feszültség a hétköznapjaidban, akkor vess pár pillantást az ellátandó munkáidra. Ha vannak olyan tényezők, amik kirívóan sok idegeskedéssel járnak, és nélkülözhetőek az életedből, akkor egyszerűen mondj le róluk. A magánéletedben is kevesebb összetűzés várható, ugyanis párod el kezd leszámolni az önfejűségével.

Kedves Szűz!

horoszkop_0001_szűz

Vágyakozol több dolog felé is, rengeteg gondolat cikázik nap mint nap a fejedben. Jobbnál jobb tervek, ötletek azok, amik gondolati szinten megfogalmazódnak. Viszont a gond az, hogy egyik sem kerül megvalósításra. Ha legalább csak az egyik ötletedet képes lennél megvalósítani, akkor már hozzájárulnál a helyzeted javításához.

Kedves Mérleg!

horoszkop_0006_merleg

Munkahelyeden nő a feszültség, aminek az oka főképp az, hogy egyre több feladatot kell ellátnod – ugyanannyi pénzért, mint korábban. Ha lehetőséged van rá, akkor próbáld meg a munkamennyiséget visszafogni és nem túlvállalni magad, mert annak komoly következményei lehetnek. Kicsit húzd be a kéziféket és vedd észre az örömforrásokat!

Kedves Skorpió!

horoszkop_0004_skorpio

Utazáson gondolkozol, szeretnél egy kicsit világot is látni! Jót tenne neked egy rögtönzött „nyaralás”, amikor kiszakadnál a hétköznapok nyomása alól és újra életenergiával töltődnél fel. Sajnos a szürke álarc rajtad is megragadt és nem tudod észrevenni a mindennapok varázsát. Most itt a lehetőség, hogy egy utazás által újra meglásd azokat.

Kedves Nyilas!

horoszkop_0009_nyilas

Nem is tudod hol áll a fejed, mert annyi dolgot csinálsz egyszerre. Egyik feladat érkezik a másik után, és olykor már egy határidőnapló is kevés ahhoz, hogy mindent fejben tarts. Ez a nagy pörgés viszont ahhoz vezethet, hogy teljesen kimerülsz. Találd meg a hétköznapokban is az időt a pihenésre, arra, hogy feltöltődj.

Kedves Bak!

horoszkop_0000_bak

Ezt a hetedet a szeretet fogja áthatni. Készülj fel rá, hogy egy új vagy megújuló szerelem fog érkezni. Ha inkább a meglévőt szeretnéd még jobbá tenni, akkor vigyázz, hogy nehogy valami bolondságot csinálj, aminek párod nem örülne. A munkahelyeden is jó lesz a légkör, senki se akar majd vitába keveredni, béke és nyugalom lesz.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_0007_vizonto

Hiába végeztél számításokat, hiába tervezgettél, a dolgok most nem az elvárásaid szerint fognak alakulni. Még az első pillanatokban érezheted úgy, hogy kezedben az irányítás, de rövidesen rádöbbensz, hogy a szekér nem arra megy, amerre te akarod. Engedj lejjebb az egódból, és merj segítséget kérni. Az önfejűséged lehet a veszted!

Kedves Halak!

horoszkop_0003_halak

Magánéletedben a harmóniát fogod teljes mértékben megtapasztalni. Terveid, vágyaid úgy fognak megvalósulni, ahogyan azt kigondolod. Jól vigyázz! A vitákat és feszültségeket jobban teszed, ha most kerülöd, mert egy hirtelen indult harcból akár szakítás és szétköltözés is lehet. Legyél kedves és megértő pároddal, hiszen ő is csak ember.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások