Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok a jövő hétre!

Május 11-17.

2015/05/10

Szerelem, szerelem és csak szerelem! – ez vár az Ikrek jegy szülötteire a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kedves Kos!

horoszkop_0011_kos

Készülj fel rá, hogy ezen a héten minden számításodat áthúzhatja egy váratlan, pozitív esemény érkezése. Energiával töltődhetsz fel, hiszed eddig általában csak negatív események voltak jelen az elmúlt időszakban az életedben. Most viszont 180 fokot fordul veled a világ és beköszönt a jó. Legyél rá nyitott és ne zárkózz el a lehetőségek elől.

Kedves Bika!

horoszkop_0010_bika

Állandósulni látszik az a helyzet, hogy most a magánéleti dolgok és teendők helyett, minden erődet a munkára és a pénzügyekre kell fordítanod. Sajnos nem éppen úgy jönnek össze a pénzek, ahogy azt szeretnéd, ezért olykor plusz munkákat is el kell vállalnod. Lehetséges, hogy ezen a héten is fogsz ilyen módszerhez fordulni.

Kedves Ikrek!

horoszkop_0005_ikrek

Szerelem, szerelem és csak szerelem! Ez lesz most a héten a meghatározó tényező az életedben. Mindent megteszel most párod boldogságáért, és ez viszont is igaz. Most kölcsönösen egy húron fogtok pendülni, talán egymás kívánságát, gondolatait is kitaláljátok, ráéreztek a másik lépéseire. Próbálj most visszavonulni és megélni a magánéleti örömöket!

Kedves Rák!

horoszkop_0002_rák

Vágysz arra, hogy biztos egy biztos, komoly alapokon nyugvó párkapcsolatban legyen részed végre. Most ha minden úgy alakítasz, ahogy azt kell: figyelsz arra, hogy ne legyél szétszórt, megpróbálod rendbe szedni a magánéleted, akkor elérheted a célodat! A pénzügyekben most sikerre ne nagyon számítson, sőt ha teheti ne is foglalkozzon a pénzügyekkel.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_0008_oroszlan

Sajnos az anyagi gondok nem éppen fogynak, lehetséges, hogy ezen a héten még egy-kettő fel is üti a fejét. Próbáld meg megnézni, hogy a mostani életedben milyen kiadásokon lennél képes csökkenteni és megtenni minden lépést a spórolás felé, azért, hogy még kevesebb kiadásod legyen, mint eddig. Ez lehet az egyedüli megoldás most.

Kedves Szűz!

horoszkop_0001_szűz

Fordulj egy picit befelé, figyelj a belső hangodra, az intuíciódra. Mielőtt a pénzügyekben, vagy párkapcsolatodban döntést hoznál, állj meg egy percre és figyeld meg, hogy mit súg a szíved. Ha mást, mint az eszed, akkor még várj a döntés meghozatalával, mert később megbánhatod. Továbbá nagy szerencse is érhet, ha észreveszed a lehetőségeket.

Kedves Mérleg!

horoszkop_0006_merleg

Az eszed akár csak a borotva, úgy vág. Azonnal minden kérdésre van válaszod, és addig győzködöd a másik felet, míg be nem látja, hogy igazad van. Most mégis te szorulsz egy kis biztatásra, mert a magánéleted annyira ködös, hogy nem tudod, hogyan tovább. Bizonytalan vagy párodban, és nem látod a közös jövőképeteket. Nyugodj meg, minden jól alakul majd.

Kedves Skorpió!

horoszkop_0004_skorpio

Látogatások és gyors események várhatóak a héten. Egy közeli rokon, vagy nagyon jó ismerős, barát érkezésére jobb, ha felkészülsz. Elképzelhető, hogy ebbe a barátba neked kell majd lelket lehelni. Pénzügyi téren pozitív változásra számíthatsz, akár főnöködet is képes lehet meggyőzni egy kisebb fizetésemelésről. Most minden eszközzel próbálkozhatsz.

Kedves Nyilas!

horoszkop_0009_nyilas

Magánéletedben most tényleg össze fognak jönni a dolgokat, jól alakulhatnak a mindennapok. Az esetlegesen adódó gondokat, problémákat meg kell beszélnetek és nem szabad a szőnyeg alá seperni és hagyni, hogy előbb utóbb felessetek benne. Minden problémádat fojts el még csírájában, így garantálhatod a boldogságot magadnak.

Kedves Bak!

horoszkop_0000_bak

Van pár olyan személy a környezetedben, akik sajnos nem az igazi arcukat mutatják neked. Amikor éppen nem figyelsz oda, előszeretettel beszélnek ki és súgnak össze a hátad mögött. Most ezekre a turpisságokra fény derülhet és nagy csalódást élhetsz meg. Viszont itt az idő arra is, hogy új, megbízható barátokra, barátnőkre tegyél szert.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_0007_vizonto

Pároddal távolabb kerültetek egymástól, amivel egyenes arányban a köztetek lévő bizalom is csökken. Próbálj meg több időt szánni rá, nem hazavinni a munkát és a munkahelyi feszültségeket, és megláthatod, hogy szerelmed is figyelmesebb lesz veled. Ne hagyd veszni, ami még menthető, inkább lásd be, hogy hol hibáztál, és dolgozz a helyrehozatalon!

Kedves Halak!

horoszkop_0003_halak

Több dologban is reménykedsz, szeretnél végre megejteni egy fontos találkozót, ami neked nagyon sokat jelentene. Jelenleg erre nem sok esélyt látsz, de ha teszel érte és másik felet is megpróbálod a cél felé terelgetni, akkor még az is lehetséges, hogy a hétvége folyamán összejöhet. Pénzügyek terén bevételre számíthatsz, akár több tízezer forintra is.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások