Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörökre! – RC News

Október 8.

2015/10/08

A Rákoknak sajnos rossz hírekre kell számítaniuk a csillagok szerint. A többi jegy szülöttjére vajon mi vár?

 Kos

horoszkop_kos

Váratlan pénzkiadással kell számolnod, ami megadja a mai napod alaphangulatát. Mondanom sem kell, hogy nem kellemes érzéssel tölt el majd az, hogy ismét vékonyabb lett a pénztárcád. Szerencsére ezt a kiesést hamar tudod majd pótolni. 

Bika

horoszkop_bika

Megerősítést kapsz arról, hogy jó úton jársz. Az a lehetőség, amit megragadtál, valóban jövedelmező és számodra kedvező lesz. Érdemes ma hosszú távú, optimista terveket készítened, mert ezeknek később még hasznát fogod venni! Boldog napra számíts!

Ikrek

horoszkop_ikrek

A hatalmas belső energia, ami benned van hegyeket is képes megmozgatni. Ennek ellenére ma a megértő és gyengéd énedet kell előtérbe venni. Nem haragudj huzamosabb ideig senkire, ugyanis a harag csak téged pusztít! Itt az idő megbocsátani, rendezni a vitás helyzeteket.

Rák

horoszkop_rak

Egy rokonodtól rossz híreket kaphatsz, ami miatt az egész napod hangulata veszélybe kerülhet. Szomorú, kiábrándult leszel, ami miatt leginkább csak túlélni akarod majd ezt a napod. Nyugalom! Holnapra kutyabajod se lesz emiatt!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Félre kell tenned minden eddigi csalódásodat, és újra bíznod kell az emberekben! A bizalom egy olyan kincs, amit egyszer, ha eljátszanak, csak nagyon nagy nehézségek árán épül újra fel. Neked sikerülni fog újra felépíteni!

Szűz

horoszkop_szuz

Annak ellenére, hogy az időjárás egyre szeszélyesebb, továbbra is fontos, hogy időd egy részét a természetben töltsd. Járj el sétálni vagy kocogni a közeli erdőbe, parkba. Ezzel nem csak tested, hanem lelked is ápolni fogod.

Mérleg

horoszkop_merleg

Tapasztalt és bölcs ismerősöd olyan praktikus és használható tanácsokat ad mindig, amiket hiba lenne nem megfogadni. Ha úgy érzed, hogy tanácsra van szükséged, akkor fordulj hozzá, ő megért és segíteni fog!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Már reggel készítheted magad egy meditációval, vagy valamilyen relaxációs gyakorlattal arra, hogy nem egy könnyű nap elé nézel. Lesz kihívás, és feladat bőven, sőt, olyan helyzetekbe is belecsöppenhetsz, amik extra adag feszültséggel járnak. Csak nyugodtan!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Mindennél fontosabb számodra a biztonság, és ezért mindent meg is adnál! Legyél végre tökös, állj ki saját magad érdekei mellett és ne engedd, hogy elbizonytalanítson a környezeted. Végezz a nyámnyila korszakoddal!

Bak

horoszkop_bak

Valaki érzelmeit, szeretetét próbálja a tudatodra adni. Értékeld az igyekezetét, és, ha nem is kölcsönös a vonzalom, próbálj meg vele egy kicsit beszélgetni. Később lehet, hogy másképp látod majd a dolgokat.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

A mai napon az egészség és a szépség kerül a fókuszba. Ha szabadidőd engedi, bátran menj egy kozmetikushoz, látogasd meg fodrászodat, vagy ha éppen úgy adódik, menj el egy masszázsra. Old fel a benned lévő görcsöket, blokkokat!

Halak

horoszkop_halak

A szerelemmel kapcsolatos gondolataidat valaki megváltoztatja majd. Lehet, hogy egyre többet és gyakrabban fogsz az illetőre gondolni. Mielőtt cselekednél, tisztázd le saját magadban, hogy mit érzel!

 

mate_magus Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője

Hozzászólások