Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Május 14.

2015/05/14

Egy új románc várhat ma a Kos jegy szülötteire a csillagok szerint. De mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Egy új románc, kaland kezdete a mai nap. Csak rajtad áll, hogy az ismerkedéstől meddig juttok. A te szavad lesz a számottevő, rajtad áll a dolog előre menetele. Ha hirtelen nem tudsz dönteni, várj még! Ne ugorj a dolgok közepébe!

Bika

horoszkop_0010_bika
A zöldszemű szörny hatalmába kerít, és ezért minden pillanatban magad mellett akarod majd tudni szerelmedet. A szokatlanul sok SMS, üzenet és telefonhívás viszont rosszul is elsülhet. Ha párod nem érzi, hogy bízol benne, akkor lehet, hogy inkább keres egy másik társat. Jobban teszed, ha nem játszol a tűzzel, mert megégeted magad.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Rengeteg erőt tudsz meríteni a családodból. Az az összetartás, szeretet és békés légkör, ami az egész famíliát átjárja, manapság nagyon ritka és megbecsülendő. Tegyél te is így, és a mai napodat töltsd az ő szeretetük ölelésében!

Rák

horoszkop_0002_rák
Tapasztalt és bölcs ismerősöd olyan praktikus és használható tanácsokat ad mindig, amiket hiba lenne nem megfogadni. Ha úgy érzed, hogy tanácsra van szükséged, akkor fordulj hozzá, ő megért és segíteni fog!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Folyamatosan keresed az új kihívásokat, mert egyszerűen ezek éltetnek. A mai napon rengeteggel fogod magad szemben találni, így bátran kijelenthető, hogy a mát teljes mértékben élvezni fogod! Az adrenalin szinted a helyén lesz.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Szomszédoddal kerülhetsz szembe, akinek a folyamatos piszkálódása mára már elviselhetetlen mértéket öltött. Bizonyára csak humorizálni akar veled, de te a szívedre veszed. Legyél kicsit lazább, a nézeteltéréseket pedig beszéljétek meg!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
A körülmények a korábbi félreértések letisztázásának kedveznek. Önts tiszta vizet a pohárba! Minden régi sérelmedet beszéld meg az illetékesekkel, és ne engedd, hogy feszültség vagy bármilyen kis idegesség maradjon benned.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Ma nagyon érzékeny leszel, és már egy poénnak szánt, enyhén sértő vicctől is eltörhet nálad a mécses. Noha az előfordulhat, hogy a kemény éned nem engedi meg azt, hogy könnycseppek lepjék el arcodat, de belül érezni fogod, hogy leginkább ott hagynál mindent és hazarohannál a négy fal biztonságába.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Bármire képes vagy ma! Ne gondolkozz egy percig sem, inkább azonnal cselekedj ösztönből. Érezni fogod, hogy mit és hogyan kell tenned annak érdekében, hogy céljaidat leginkább el tudd érni. Az idő most ellened dolgozik.

Bak

horoszkop_0000_bak
Már jó ideje vágysz arra, hogy elmenj kedvenc helyedre, víz közelébe pár napra kikapcsolni, relaxálni. Ennek a frissítő utazásnak egyes momentumait már ma lefixálhatod, kitűzheted a dátumot, sőt már a programokon is gondolkozhatsz. Itt az idő, hogy kiszakadj a hétköznapi rohanásból, és igenis, menj el pihenni egy jót!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Agresszív vagy, de nem veszed észre! Tapintatlanul ráerőszakolod magad egy társaságra. A mai nap nem érzed, hogy felesleges, nem kívánt vagy egy csoportban. Néha lehet, hogy tudnod kellene nemet is mondani.

Halak

horoszkop_0003_halak
Az otthoni, magánéleti ügyeid most nem éppen rózsásak. Nem tudod pontosan, hogy mit szeretnél. Azért, hogy gondolataidat eltereld erről a zavaros helyzetről, koncentrálj pontosan a munkahelyi feladataidra. Nyugi! Minden jóra fordul!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások