Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Június 10.

2015/06/11

A Mérlegek vigyázzanak, anyagi veszteség érheti őket! Nem kell megijedni, mert estére jóra fordul minden. Vajon mi vár a többi jegy szülöttjére a csillagok szerint?

Kos

horoszkop_0011_kos
Kedves, apró meglepetéssel kedveskedhetnek neked barátaid. Készülj egy egyáltalán nem unalmas napra, ami csak rólad fog majd szólni. Mindenki hozzád fordul majd segítségért, ami ugyan egy idő után már zavaró is lehet. Felkészültél rá?

Bika

horoszkop_0010_bika
Gondolkodj előre! Bármilyen programod is lesz a hét hátralévő részében, már most kezdj el minden apróságot fixálni. Kerüld el, hogy az utolsó pillanatban omoljon össze minden. Ha most bebiztosítasz mindent, semmi fennakadás nem várható.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Számodra ez a nap az elvonulásról, a befelé fordulásról és a pihenésről fog szólni. Olyan tevékenységekben leled majd igazán örömödet, amiben el tudsz mélyülni, amivel hosszasan tudsz babrálni. Magadra fogod ölteni a láthatatlanná tevő köpenyedet.

Rák

horoszkop_0002_rák
A kommunikációnak, az emberi kapcsolatoknak kedvez a mai nap. Keresd barátaid, rokonaid társaságát. Töltsd velük a délutánt, vagy akár az egész napot! Egy kellemes beszélgetés bearanyozhatja napodat!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Valakitől a nap során többször is bókokat fogsz kapni. Ennek hatására azonnal fel is fogja kelteni érdeklődésedet, ami ugyan nem gond, de mielőtt bármilyen játékba is belemennél, tisztázd le, mit szeretnél valójában!

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Amikor ma az utcán sétálsz, ne menj el úgy hajléktalan mellett, hogy nem segítettél neki legalább ötven forinttal. Vedd elő az adakozó énedet, és lásd egy picit az ő szemszögükből a világot! Tedd ma fő erényeddé a megértést és empátiát!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Anyagi veszteség érhet, ami miatt rosszkedvűen és leverten indulhat a napod. Nyugodj meg, pánikra semmi ok! A nap további részében történő események kompenzálni fognak a kis bukfenc miatt.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Egészséged kerül a központba. Itt az ideje, hogy elkezdj diétázni és mozogni. Szedd össze magad, és kezdj el egészségesebb életet élni! Továbbá fontos párkapcsolati események is történhetnek, amiket érdemes átgondolni.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Szánj végre időt magadra, és menj el a délután során kozmetikushoz, egy masszázsra, vagy végezz olyan tevékenységet, ami teljesen kikapcsol. A lényeg az, hogy már ma képes legyél letenni azokat a terheket, amik a hétköznapok alatt rád nehezednek és nyomnak. Lélegezz fel!

Bak

horoszkop_0000_bak
Hivatalos ügyedben pozitív előrelépés várható. Szerencsére úgy alakulnak majd a dolgok, ahogyan azt várod. A magánéletedre ma is szánj időt, és próbálj meg pároddal egy közös esti programot beszervezni, amihez nem feltétlen szükséges elhagynotok a házat, sőt még a szobát sem.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Az egészségügyi állapotodnak sem kedvez, ha túlhajszolod magad. Vegyél vissza egy picit a rohanásból! Hiába szeretnél mindent megcsinálni egy nap alatt, ugyanúgy ember vagy, mint mások. Neked is szükséged van a feltöltődésre és pihenésre! Kapcsolj ki végre!

Halak

horoszkop_0003_halak
Ha van valami, amit nagyon akarsz, ismét lehetőséget kaphatsz annak elérésére. Ne szalaszd el a szerencse kínálta alkalmat, legyél szemfüles és életrevaló. Ha így cselekszel, könnyen sikerre vihetsz mindent!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások