Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Június 18.

2015/06/18

A csillagok szerint ma a Bikák különösen figyeljenek egészségükre, mert váratlan helyzet adódhat, az Oroszlánoknak ugyanakkor főleg a hangulatuk lesz ingadozó. Nézd meg, neked mit jósolnak!

Kos

horoszkop_0011_kos
A mai nap örömöt, és boldogságot tartogat a számodra. Kitűnő hangulatodban leszel, az idő is úgy fog telni, hogy észre sem veszed. Semmi és senki nem köphet ma bele a levesedbe. Az este során bátran menj társaságba.

Bika

horoszkop_0010_bika
Egészségügyi állapotod egy kicsit ingoványos talajra tévedhet ma. Rosszullétek és hirtelen jött hőhullámok játszódhatnak le benned. Keresd fel időben az orvosodat, nem kell semmi szövődményre számítanod, jó kezekben leszel!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Idős ismerősöd segítségét kérd ki, esetleges kételyeidet illetően. Egy kiadós beszélgetés felnyithatja szemeidet. Nem is olyan bonyolult a dolog, mint amilyennek tűnik. A dolgok nyitja sokszor a részletekben bújik meg!

Rák

horoszkop_0002_rák
A szélsőségek fognak eluralkodni rajtad. Míg egyik pillanatban teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott leszel, addig a másik pillanatban egy apró kellemetlenség miatt kirobbantanád a következő világháborút. Mielőtt másokban keresnéd majd a hibát, előtte tarts önvizsgálatot!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Lelki állapotod nagyon ingatag lesz, és ehhez képest változik majd a kedved is. Kiszámíthatatlan leszel, emiatt a nap végére, azt veheted észre, hogy egyedül maradtál, mert senki nem mer majd közeledni hozzád.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Olyan találkozásban lehet részed, ami az egész jövődet meghatározhatja majd. Fontos, hogy építsd a kapcsolati hálódat, hiszen minél több embert ismersz, annál többen tudnak majd neked, illetve annál több embernek tudsz majd te is segíteni.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Nagyon sok feladat halmozódott mára fel. Folyamatosan csak toltad és toltad magad előtt a megoldandó gondokat, ma pedig itt állsz széttárt karokkal, és azt sem tudod, hogy hol kezdd. Segítek! Az egyik végén, majd szépen haladj sorban.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Eljött a tisztázás napja! Ha vannak olyan dolgok a magánéletedben, amiket eddig nem mertél felszínre hozni, inkább elfojtottad magadban, akkor a mai nap tökéletes időzítés ezek megbeszélésre. Legyél bátor, nem kell félned!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Egy furcsa üzenetet kaphatsz, ami felkelti majd az érdeklődésedet és egész nap a kíváncsiság lesz úrrá rajtad. Ne higgy el mindent azonnal! Legyél körültekintő, ismerj meg mindent és mindenkit! Csak ezek tudatában hozd meg a végszót!

Bak

horoszkop_0000_bak
Olyasvalakivel köthetsz ma szerződést, aki életed végéig annak része lehet. Néha talán bánod, hogy ez így van. Ám alapjában véve hálásnak kellene lenned a sorsnak, hogy ő részévé válik a mindennapjaidnak!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Egy hozzád közel álló ismerősöd szemtelenül és tőle nem várt módon beszélhet majd veled. Nem fog rád hallgatni, és tanácsaid miatt egyenesen ellened fordul. A provokációjára ne reagálj, csak mosolyogj csöndesen!

Halak

horoszkop_0003_halak
Ha továbbra is szorgalmasan, pontosan végzed a feladataidat, rövidesen előre fognak léptetni. Kitartás! Ez legyen a szemed előtt, no meg a célok, amikért teszel nap, mint nap. A siker a küszöbön áll, ne most add fel!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások