Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Július 2.

2015/07/02

A Rákok a figyelem középpontjába kerülnek, a Szüzek intuíciói pedig ma biztosan nem csalnak. A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos

Engedd el a fantáziádat, ha nem vagy megelégedve az anyagi helyzeteddel. Észre fogod venni, hogy jobbnál jobb ötleteket fogsz kapni és lehetőséged lesz végre teljesen kibontakozni. Azt fogod észrevenni, hogy elkezdesz élni!

Bika

horoszkop_0010_bika

Próbálj meg belerázódni a hétköznapok ütemébe. A mai napon teljesen szétesett leszel, azt se tudod, hogy mit kell csinálnod. Főnököd ezt nem díjazza majd, sőt elképzelhető, hogy hazaküld, mondván, pihend ki magad és akkor menj vissza, ha normálisan tudsz dolgozni. Ne kockáztass!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Túl sok mindenből veszed ki a részed. Ezzel önmagában semmi gond nem lenne, de látszik rajtad, hogy ezt a sok terhet nem bírod. Meg kell hoznod egy döntést. Döntened kell arról, hogy mi az, amiről lemondasz, és mi az, amit tovább csinálsz.

Rák

horoszkop_0002_rák

A figyelem középpontjába kerülhetsz a délután folyamán. Mivel nem vagy túlságosan ehhez hozzászokva, megerőltető ó elé nézel. Estére kimerülhetsz, fáradt lehetsz, de párod törődése mindenért kárpótol majd.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Munkatársad, akivel ma együtt kell dolgoznod, nagyon mérges és feszült lehet. Beszéljétek meg a konfliktusotokat! Legjobb már az elején letisztázni a dolgokat, hogy a későbbiek során ebből nagyobb probléma ne legyen.

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Ma igazán érdemes hallgatnod az intuíciódra! Ha jön egy megérzés, akkor ne bagatellizáld el a dolgot, hanem cselekedj úgy, ahogy azt érzed. Ám mielőtt, cselekednél, gondold végig körültekintően, hogy mit akarsz. Legyél türelmes!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Bánj óvatosan a gyógyszerekkel! Figyelmesen olvasd el az adagolási útmutatójukat, szigorúan kövesd az előírásokat, a szabályokat, és a törvényt se szegd meg! Előtérbe kerülhet huncut éned, ám emiatt pénzkiadásra kell számítanod.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Egy folyamatban lévő hivatalos ügyeddel kapcsolatban pozitív változás állhat be. Mielőtt azonban belefulladnál a nagy örömbe és boldogságba, jobban teszed, ha reálisan látod a helyzetedet. Ez a változás még koránt sem az ügy végét jelenti. Lesz még egy kis huzavona vele.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Egy utazás várhat rád, méghozzá a szerelmeddel együtt. Lehetséges, hogy ezen a közös úton egy-két váratlan eseményben lesz részed. A mai napon végre felfedi előtted, hogy mire készül. A boldogságot majd le se lehet az arcodról vakarni.

Bak

horoszkop_0000_bak

Koncentrálj minden erőddel a munkádra, ugyanis fenn áll annak a veszélye, amennyiben félvállról veszed a feladataidat, könnyen véthetsz komoly hibákat. Ha nem javítod ki ezeket időben, ez akár az állásodba is kerülhet. De tudjuk, hogy te képes vagy rá, hogy kijavítsd!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Ma se engedd alább a maximumnál! Igyekezeted és bizonyítani akarásod rövidesen beérik, akkor pedig már csak az aratás marad majd hátra. Látni fogod, jól döntöttél, hogy kitartottál, amikor mások azt mondták, add fel.

Halak

horoszkop_0003_halak

Minden okod adott lesz ahhoz, hogy végig vigyorogd a napot. Szinte minden számításaid szerint alakul mind anyagi helyzetben, mind párkapcsolatodban. Ha vállalkozásod van, akkor ma speciálisan jó ajánlatokkal találhatnak meg, sőt az tervek terén sem lesz hiány. Toll és papír mindig legyen nálad, hogy le tudd jegyezni a hirtelen jött ötleteket!

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások