Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Március 19.

2015/03/19

A Vízöntők pénzügyeiben váratlan fordulatok léphetnek fel, a Nyilasoknak pedig nem árthatna egy kicsivel több önbizalom. Nézd meg, hogy mi jellemző rád a csillagjegyed alapján!

Kos

horoszkop_0011_kos

Vedd lazán a mai napot, csak semmi görcsösség! Ennek ellenére a munkádat továbbra is 100%-osan lásd el! Ha sikerül, munkahelyedről menj haza korábban és lepd meg párodat egy közös, esti programmal. Az öröm garantált lesz!

Bika

horoszkop_0010_bika

Főnököd egy beszélgetésre invitálhat. Munkakörülményeidről, az irodai hangulatról kérdezhet. Hajlamos lehetsz a szerepjátszásra, ami nem vet jó fényt rád. Vállald az igazi arcodat, legyél mindig őszinte másokkal!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Korlátozva érzed magad, olyan, mintha egy ketrecben kellene élned. Legalábbis így fogod ma gondolni. Lehet, hogy párod túlzottan rád telepedik és már a magánszférád is eltűnni látszik. Ha így van, parancsolj megálljt neki!

Rák

horoszkop_0002_rák

Ne tegyél elhamarkodott ígéreteket! Egy barátod, közeli ismerősöd kérhet meg valamire, ám mielőtt járna a szád, gondold át, hogy képes leszel-e teljesíteni. Legyél picit visszafogottabb ma, ne akarj feltétlen a figyelem középpontjába kerülni.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Ha pletykákat indítasz el, gondolj a következményeire is. Nem mindig fenékig tejfel az élet. Ha pedig ráteszel egy lapáttal, ne csodálkozz, ha egyik pillanatról a másikra pokollá változik a mai napod. Gondold át még!

Szűz

horoszkop_0001_szűz

A mai napon lehetőséged lesz javítani a párkapcsolatodon. Ha eddig voltak olyan területek, amik nem működtek teljes mértékben úgy, ahogy kellett volna, akkor a mai napon ezekre rá tudsz erősíteni, és korrigálni tudod a hibákat.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Már a nap elején levert lehetsz. Legszívesebben az egész napot átaludnád, és semmit nem csinálnál. Ahogy hazaérsz munkahelyedről, azonnal bedőlsz az ágyba, vagy valami olyat csinálsz majd, ami kikapcsol és ellazít.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Ha jelenleg egyedülálló vagy, akkor a mai napon nagy esélyed van arra, hogy el kezdj ismerkedni a jövőbeli pároddal. Az internetes társkeresőről lehet, hogy nincs túl jó véleményed, de nem árt felregisztrálnod ma egyre!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Az önbizalmad nagyon kevés, ami miatt rengeteg problémád adódik. Úgy érzed, hogy párod nem igazán szeret, pedig ez nincs így. A kutya ott van elásva, hogy a téves énképed miatt nem vagy képes elhinni, hogy szeret téged.

Bak

horoszkop_0000_bak

A pénzügyeidben ma nem túl sok pozitív eseményre számíthatsz. Ha üzleti tárgyalásod lesz, akkor inkább próbáld meg elnapolni, mert a mai csillagállás nem kedvez az pénzügyi befektetéseknek. Legyél óvatos, ha aláírásra kerül a sor!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

A bolygók hatásának köszönhetően, a mai napodon váratlan fordulatok várnak majd. Legyél rugalmas, ne akard minden áron az ebet a karóhoz kötni! Igyekezz mindig alkalmazkodni, kerüld el a konfliktust!

Halak

horoszkop_0003_halak

Ingerültebb leszel a kelleténél, ezért ne csodálkozz, ha több vitád és nézeteltérésed is lesz, mint egy átlagos napon. Igyekezz higgadtan kezelni a helyzeteket és nem azonnal felkapni a vizet. Csak higgadtan!

mate_magus
Máté Mágus az RC News asztrológusa

 

Hozzászólások