Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Július 23.

2015/07/23

A Kosok számára szerelem terén meglepetések hoz a mai nap a csillagok szerint. Vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos A szerelem terén meglepetések hoz a mai nap. Az ellenkező nem egyik képviselője annyira felkavarja az állóvizet, hogy hirtelen akár bele is szerelmesedhetsz. De ahogy a rózsaszín köd eltűnik, úgy zökkensz majd vissza a valóságba.

Bika

horoszkop_0010_bika A pénzügyeknek, a kommunikációnak kedvez a csillagok állása. A postán egy boldogító értesítést kaphatsz, ami az egész napod fénypontja lehet. Valószínűleg egy bizonyos összeg érkezik. A mai nap a tiéd.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek A mai nap a számadás, a tervezés ideje. Gondold át az elmúlt hetek történéseit, véghezvitt tetteidet! Állíts fel új célokat, valósítsd meg álmaidat! A motiváció lételemed és szükségleted. Nélkülük se előre, se hátra.

Rák

horoszkop_0002_rák A mai napon teljesen kiszakadhatsz a megszokott kerékvágásból, és a munkával sem fogsz majd annyit foglalkozni, mint amennyit kellene. Utóbbinak munkáltatód nem feltétlen örül majd, viszont jól fog esni egy kis kellemes időtöltés a nagy rohanás helyett.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan Új ismerősökre tehetsz szert, akik vidámabbnál vidámabb napokkal lepnek majd meg. Egy perc sem fog eltelni nevetés, szórakozás, jó hangulat nélkül. Szükséged is van rá, hogy valami feldobja a szürke hétköznapjaidat.

Szűz

horoszkop_0001_szűz A nap fő üzenete a számodra: Ne add fel! Bármi is történjen, sose add fel! Mindig van megoldás, van remény. Még a legsötétebbnek látszó alagutak végén is ott rejlik a fény. Csak meg kell találni a módot és lehetőséget, hogy odáig eljuss.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg Vedd végre lazábban az életet, és hagyd magad mögött a mindenen görcsölős énedet. Ha hiszed, ha nem, bizony feladataiddal teljesen jól állsz, ezért van időd egy kicsit lábat lógatni. Ha délután során szórakozni hívnak, akkor vétek lenne nemet mondani.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio Több oka is lesz annak, hogy magad alatt leszel. Nem, vagy nehezen fogod megtalálni önmagad. A helyedet egész nap keresni fogod, és úgy érzed, hogy sehol sem jó. A munkahelyed sem, de még az otthoni légkör sem lesz képes megnyugtatni.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas A pénztárcádra és értékeidre ma fokozottabban figyelj, mint máskor. Ha mész valahova, akkor feltétlen ellenőrizd táskád tartalmát, hogy minden benne van-e, amikor elmész egy adott helyszínről. Így megspórolhatsz egy adag idegeskedést.

Bak

horoszkop_0000_bak A munkahelyeden te is azok közé tartozol, akik nagyon szívesen pletykálnak. Bármilyen információt hallasz, kezeld fenntartással azt. Sose tudhatod, hogy mi a mese és mi a valóság része. Vigyázz, legyél óvatos! Fordulhat a kocka, és akár te is egy pletyka tárgyává válhatsz.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto Támogatásodat kérhetik, véleményt kell nyilvánítanod. Halogasd annak kimutatását, hogy valójában kinek az az oldalán is állsz. Próbáld meg megőrizni semlegességedet, mert később megütheted a bokádat, ha most állást foglalsz!

Halak

horoszkop_0003_halak Több helyen kell ma majd bizonyítanod a türelmedet és jóindulatodat. Ha az utcán sétálva látsz tanácstalan embereket, akiknek segítségre van szükségük, akkor ne gondolkozz! Lépj oda és ajánld fel segítségedet!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások