Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Július 30.

2015/07/30

A Bakoknak ki kell állniuk magukért, hogy jobban értékeljék őket. Vajon a többieknek mit mondanak a csillagok?

Kos

horoszkop_kos
Mind az egészségi állapotodnak, mind a közérzetednek jót tenne, ha sikerülne pár kilót leadni. Ez érzed is, és eljött a nap, ami megfelelő arra, hogy elkezd a diétát. A kitartásodra szükség lesz, de a kemény munka mellett az eredmény se marad el.

Bika

horoszkop_bika
Próbáld meg megtalálni az örömöt a munkádban, hogy az a napi nyolc-tíz óra ne szenvedés legyen, hanem sokkal inkább kikapcsolódás számodra. Fura a munkát kikapcsolódásként emlegetni, de működőképes!

Ikrek

horoszkop_ikrek
A te életedben minden és mindenki hatással van a hangulatodra. A most zajló családi viták pedig egyenesen nyomot hagynak munkádon. Kollégáid hamar észre fogják venni, hogy valami nincs rendben. Legyél precízebb!

Rák

horoszkop_rak
A vitákban élharcos vagy! Legyen szó munkahelyedről, anyagi ügyeidről, vagy éppen a magánéletedről, te minden téren kiállsz a saját igazad mellett és nem zárkózol el a heves vitáktól sem. Ma bőven lesz részed bennük!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Szemrevaló látogató toppanhat be otthonodba. Az együtt töltött idő viszont elég semmit mondó lehet. Egy újabb bizonyíték arra, hogy nem a külső a fontos. Próbálj meg a dolgok mögé látni, és észrevenni az értékeket!

Szűz

horoszkop_szuz
Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat! A szórakozásra se mondj nemet, ha hívnak valahova, menj el!

Mérleg

horoszkop_merleg
Kövesd rendíthetetlenül céljaidat és vágyaidat, cselekedj azok szerint! Nagy változások ma nem várhatóak, így lesz időd azzal is foglalkozni, amiben örömödet leled. Ragadd magadhoz kedvenc könyvedet is kuporodj a hálószoba egyik sarkába egy pohár hűsítő itallal!

Skorpió

horoszkop_skorpio
Ne hanyagold el saját magadat! A hétköznapok rohanásában képes vagy elfeledkezni magadról. A mai napon szakíts időt arra, hogy elmenj fodrászhoz, masszőrhöz, vagy olyan tevékenységet csinálj, ami kikapcsol, és egyben feltölt energiával. Kényeztesd magad!

Nyilas

horoszkop_nyilas
Mielőtt bármibe is belevágnál, gondolkozz! Több olyan feladat is nehezedhet most a válladra, amikre hirtelen mondtál igent, anélkül, hogy átrágtad volna, hogy tudod-e ezeket teljesíteni. Késő bánat! Készülj fel rá, hogy egy igazán melós nap elé nézel.

Bak

horoszkop_bak
Add főnökeid tudtára, hogy a képesítésednek megfelelő bérért kívánsz dolgozni. Ne add magad olcsón! Talpraesettségeddel, magabiztosságoddal eléred a céljaidat. Csak legyél kitartó és mindent elérsz!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
A részletek felett nagyon könnyen átugrasz. Pedig a mai nap folyamán az apróságok kapnak nagy figyelmet. Sok múlhat egy elfelejtett rutinellenőrzésen vagy mulasztáson! Szedd össze magad, számolj le a szétszórtsággal.

Halak

horoszkop_halak
Minden okod adott lesz ahhoz, hogy végig vigyorogd a napot. Szinte minden számításaid szerint alakul mind anyagi helyzetben, mind párkapcsolatodban. Ha vállalkozásod van, akkor ma speciálisan jó ajánlatokkal találhatnak meg.

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások