Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Augusztus 13.

2015/08/13

Ne bízd a véletlenre a magánéleted alakulását! – ezt tanácsolják a csillagok a Bikák számára. Vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_kos
Legyél óvatos, ugyanis ma könnyen kihasználhatják az egyik gyengeségedet, ami nem más, mint az, hogy mindenkinek szeretnél segíteni. Egyfajta tyúkanyóként/tyúkapóként működsz, aki mindenkinek jót akar, és mindenben szeretne mások segítségére lenni. Csak óvatosan!

Bika

horoszkop_bika
Ne bízd a véletlenre a magánéleted alakulását! Ha már van kiszemelted, akkor itt az idő, hogy belevesd magad az udvarlásba vagy ismerkedésbe. A lehetőség az ajtód előtt áll, csak be kell engedned!

Ikrek

horoszkop_ikrek
Feladataidat végezd el a lehető leghatékonyabb módon! A nap végén kiderülhet, hogy titkon minden mozdulatodat figyelték feletteseid. Jobb előre félni, mint később megijedni. Legyél mindig résen! Figyelj magadra!

Rák

horoszkop_rak
Elégedett, boldog és önfeledt leszel a mai napon. Boldogságodat semmi sem tudja majd beárnyékolni. Ezt az örömöt próbáld meg egész héten fenntartani, hogy sikeres és elismerésekben gazdag napokat élj meg!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Mindent átalakító helyzetbe fogsz belecsöppeni. Ugyan kicsit kételkedni fogsz a döntéshelyzetben, hogy vajon jó-e neked ez az egész folyamat, amibe belekerültél. Folytasd utadat ezen a kikövezett ösvényen a cél felé.

Szűz

horoszkop_szuz
Egyik szomszédod valószínűleg teljesen félreérti majd mondandódat. Ez későbbi veszekedések gyökerévé válhat. Igyekezz tisztázni a helyzeted! Üljetek le egy asztalhoz, és öntsetek tiszta vizek a pohárba!

Mérleg

horoszkop_merleg
Korlátozva érzed magad, olyan, mintha egy ketrecben kellene élned. Legalábbis így fogod ma gondolni. Lehet, hogy párod túlzottan rád telepedik és már a magánszférád is eltűnni látszik. Ha így van, parancsolj megálljt neki!

Skorpió

horoszkop_skorpio
Hiába ellenkezel kézzel-lábbal, és próbálod elkerülni a rossz eseményeket, ma mégis bele fogsz futni pár kellemetlen szituációba. Egyikben a főnököddel keveredhetsz félreértésbe, míg a másik helyzetben pároddal nem értitek majd meg egymást. Nyugodj meg! Egyik szituációnak sem lesz negatív következménye, ha önuralmat gyakorolsz.

Nyilas

horoszkop_nyilas
Szerencse, szerencse és harmadjára is szerencse! Bármibe kezdesz, szinte garantált, hogy munkádat majd siker koronázza. Egy percig se aggódj vagy gondolkozz azon, hogy amit csinálsz jó-e. Adj bele anyait és apait, és vidd sikerre az aktuális megbízásodat!

Bak

horoszkop_bak
Érzelmi hullámzásaidat saját magad is nehezen követed. A csillagállásokkal magyarázható a gyakori változás. Karriered hirtelen fordulatot vehet. Tegyél meg mindent, hogy ez pozitív irányba történjen, ne pedig negatívba!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Alaptalanul vádolhatnak meg egy olyan dologgal, ami teljesen kiveri nálad a biztosítékot. Azon túl, hogy rosszul esik neked, nehéz lesz majd tisztára mosnod magad barátaid előtt. A lélekjelenlétedre nagyon nagy szükséged lesz!

Halak

horoszkop_halak
Hiába vesznek téged körül jobbnál jobb barátok, ma mégis teljesen egyedül érzed majd magad. Úgy fogod érezni, hogy senki nincs, aki meghallgassa gondjaidat, problémáidat. Lassan a magány miatt saját magadat őrlöd fel.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások