Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Szeptember 10.

2015/09/10

A Skorpiók pozitív feltöltődésre számíthatnak ma párjuktól a csillagok szerint. Neked mit ír a horoszkópod?

Kos

horoszkop_kos
A terveknek, a költségvetés megreformálásának nem kedvez a csillagok állása. Jobban teszed, ha maradsz a mindennapi rutinodnál és nem kacérkodsz az új dolgokkal. Az este során egy hangulatos vacsora viszont megkoronázhatja az estét.

Bika

horoszkop_bika
Alaptalanul vádolhatnak meg egy olyan dologgal, ami teljesen kiveri nálad a biztosítékot. Azon túl, hogy rosszul esik neked, nehéz lesz majd tisztára mosnod magad barátaid előtt. A lélekjelenlétedre nagyon nagy szükséged lesz!

Ikrek

horoszkop_ikrek
Mindenbe beleugrasz, amire kérnek, anélkül, hogy egyszer is átgondolnád, mire mondasz igent. Fejezd be feladataidat és ne kezdj bele mindenbe. Egymás után végezd dolgaidat, így nem kell figyelmedet ezerfelé osztanod.

Rák

horoszkop_rak
Reális képet kell alkotnod az életedről és nem szabad engedned, hogy téveszmék vezessenek. A legnagyobb probléma az, ha a saját helyzeteddel sem vagy tisztában. Vedd le a rózsaszín szemüveget és vedd észre a lényeget!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Egy ismerősöd gyakran felbukkanhat az életedben. Előfordulhat, hogy tervezett, szándékos találkozások ezek. Ne bízz meg az illetőben! Könnyen átverhet, megkárosíthat, ami miatt majd szívhatod a fogadat.

Szűz

horoszkop_szuz
Próbáld meg megváltoztatni nézőpontodat! Azt hiszed, hogy akkor leszel igazán biztonságban, ha egy tetemes összeg csúcsosodik a hátad mögött, pedig a kulcs nem ez. Tudnod kell mindig megújulni, felvenni az ütemet és változni!

Mérleg

horoszkop_merleg
Végezz nagytakarítást az otthonodban! Ha nehéz szívvel is, de válj meg régiségeidtől, amiket már semmire sem használsz, csak a port fogják. Sokkal kényelmesebben fogod magad érezni, ha egy letisztult otthonba térsz haza.

Skorpió

horoszkop_skorpio
Az egész napos munka és rohanás után hazatérve, annyira feltöltődhetsz majd pozitív energiákkal a párodnak köszönhetően, hogy egész héten kitart majd. Meglepetéssel, uzsonnával vagy vacsorával várnak otthon, az éjszaka folyamán is megéled majd a legmagasabb szinteket.

Nyilas

horoszkop_nyilas
Már a hét első napján teljesen levert lehetsz. Legszívesebben az egész napot átaludnád, és semmit nem csinálnál. Ahogy hazaérsz munkahelyedről, azonnal bedőlsz az ágyba, vagy valami olyat csinálsz majd, ami kikapcsol és ellazít.

Bak

horoszkop_bak
Ne állj le pletykálni! Kerüld el a szószátyár társaságot, és vesd bele magad a temérdek munkába. Nem csak időt vesztegetsz el, ha beállsz a pletykakörbe, hanem még bajod is származhat belőle. Egy két barátot elveszíthetsz.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Kerüld a meggondolatlan és felelőtlen költekezést! Ha vásárolhatnékod támad, akkor értelmes dolgokat tegyél a kosaradba, amit később is tudsz majd hasznosítani. A pénzszórásnak nagyon kedvez a mai nap.

Halak

horoszkop_halak
Az a fránya szerelem ma mindent összezavarhat. Legszívesebben otthon lennél pároddal, hogy megnézzetek egy jó filmet természetesen egy rozé társaságában. Ehelyett beindul a mókuskerék, jön az egész napos munka.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások