Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Március 26.

2015/03/26

A Nyilasokra utazás, a Skorpiókra buli vár a mai nap során. Nézd meg, neked mit jósolnak a csillagok!

Kos

horoszkop_0011_kos
A mai napod különösképpen nehéz lehet számodra. Egy lelki problémával kell szembe nézned, ami időről időre mindig megtalál, mint például ma. Nyugodj meg, ezeken a fázisokon mindenki átesik. Te is képes vagy megoldani! Fel a fejjel és hajrá!

Bika

horoszkop_0010_bika
Olyasvalakivel köthetsz ma szerződést, aki életed végéig annak része lehet. Néha talán bánod, hogy ez így van. Ám alapjában véve hálásnak kellene lenned a sorsnak, hogy ő részévé válik a mindennapjaidnak!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
A mai napon legszívesebben otthon maradnál, és semmit nem csinálál. Már látod magad előtt a hétvégét, amikor ismét hátradőlhetsz a karosszékben és keresztbetett lábakkal nézhetsz ki a fejedből. Ezt a hozzáállást viszont főnököd nem biztos, hogy tolerálja majd.

Rák

horoszkop_0002_rák
Becsüld meg barátaidat és ápold kapcsolataidat! A mai nap kitűnő az emberi kapcsolatok rendberakására. Ha valakivel konfliktusod volt, most tisztázd. Próbálj meg vele egyenes lenni, csak szemtől szembe mindent!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Rohan az idő, eltelik egy-két nap és nem jutsz előre semmit. Mostanában csak ezt tapasztalhatod. Eljött a leszámolás ideje. Hagyd egy kicsit a feladataidat, pihenj meg, és kezdj neki újult erővel!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Vedd könnyedén a munkádat! Végezd inkább lassan a rád bízott feladatokat, de hiba nélkül! Sokkal jobban fogod érezni magad egy rohanástól és aggodalmaktól mentes napon. Este pedig hamar bújj az ágyba, kell az energia!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Ismerősöd idegesíthet, sértő megjegyzéseket tehet rád, illetve a környezetedben élő pár barátodra is. Engedd el a füled mellett a kijelentéseit, nem szabad mindenkinek a véleményére adni. Ne foglalkozz vele!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Ha szórakozni hívnak, akkor tegyél félre mindent, és vesd bele magad a buliba. Szükséged van a kikapcsolódásra, a hétköznapi feszültségek levezetésére. Fergeteges idő vár rád, ha igent mondasz a meghívásra!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Ha egy utazást szeretnél szervezni, akkor mindenféleképpen beszéld ma át a célállomást a családoddal. Jól gondold meg, hogy melyik lehetőséget választod! Szervezz meg mindent időben ahhoz, hogy felejthetetlen élményben legyen részed.

Bak

horoszkop_0000_bak
Nem várhatsz el többet párodtól, mint amit te tudsz neki nyújtani. Ha nagyobb szabadságot akarsz, akkor neked is eresztened kell a gyeplőn. Nem kötheted magadhoz minden áron! Legyél lazább és könnyedebb!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A családodat helyezd előtérbe! Munkádat időben fejezd be, és tervezz programokat estére. Vidd el szeretteidet egy hangulatos étterembe, és tedd felejthetetlenné ezt a hétköznap estét. Hajrá, mindent bele!

Halak

horoszkop_0003_halak
Kénytelen vagy szemet hunyni egyes emberek tettei fölött. Ne bocsáss meg könnyen nekik, de ne is keríts nagy feneket az ügynek! Vedd lazán a dolgokat, ebben rejlik a problémamegoldás mostani titka!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások