Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Október 22.

2015/10/22

A Szűz jegy szülötteinek utazást javasolnak a csillagok. Neked mit ír mára a horoszkópod?

Kos

horoszkop_kos
A szép és pozitív gondolatok foglalkoztatnak. Érzelmeid szinte kicsordulnak, szentimentális hangulatban lehetsz. Kisugárzásodat és kedvességedet sokan csodálhatják. Vigyázz! Ez fordítva is elsülhet!

Bika

horoszkop_bika
A reggel számos leküzdendő akadályt tartogat a számodra. Ám te frissen, éberen kezded majd napot. Az idő múlásával minden magától megoldódik majd. Nyugodj meg és ne pánikolj, ha egy kis kihívás kerül az utadba!

Ikrek

horoszkop_ikrek
A mai nap kedvez a vásárlásnak. A lényeg, hogy olyan termékeket vagy darabokat vásárolj, amik birtoklása örömmel töltenek el. Néha időt és pénzt is kell szakítanod magadra, hogy boldog legyél!

Rák

horoszkop_rak
Pénz fog a házhoz állni, méghozzá nem is kevés! Teljesen váratlan forrásból érkezhet, amiért nem kellett megdolgoznod. Ha kísérteni akarod a szerencsédet, akkor ma tölts ki egy sorsjegyet, vagy vásárolj kaparóst, és meglátod, hogy Fortuna nem lesz szűkmarkú.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
A mai nap örömöt, és boldogságot tartogat a számodra. Kitűnő hangulatodban leszel, az idő is úgy fog telni, hogy észre sem veszed. Semmi és senki nem köphet ma bele a levesedbe. Az este során bátran menj társaságba.

Szűz

horoszkop_szuz
Eljött az ideje egy kiadós utazásnak. Magánéletedre is ráfér egy kis változatosság, vesd bele magad az utazási ajánlatodba! Vegyél ki pár nap szabadságot és vonulj el egy picit, hogy kiereszd a fáradt gőzt! Élvezni fogod.

Mérleg

horoszkop_merleg
A mindennapi rutinodat ma sem hagyhatod el. A munkahelyeden a konfliktusok messze elkerülnek majd, míg a szerencse annál közelebb kerül hozzád. Az este során szomszédod átcsengethet, ám ha nem akarsz hajnalig fenn lenni, ne elegyedj szóba vele.

Skorpió

horoszkop_skorpio
A hódolóddal több közös vonásod van, mint azt gondolnád. Mivel friss az ismeretségetek, ezért ne alkoss róla még képet. Várj egy picit, ássátok mélyebbre a szálakat, és rá fogsz arra döbbenni, hogy mennyi mindenben hasonlítotok.

Nyilas

horoszkop_nyilas
A rózsaszínköd ma mindent beterít, és szinte mindenki érezni fogja a környezetedben azt, hogy szerelmes vagy. Ezzel önmagában semmi gond nincs, de amikor a túlfűtöttséged a munka rovására megy, akkor főnököd lép a színre. Ő nem biztos, hogy annyira megértő lesz, mint kollégáid. Próbáld meg nem kihúzni a gyufát!

Bak

horoszkop_bak
Tarts önvizsgálatot! Vonulj el egy napra a világ zaja elől, és fordulj a saját lelked felé! Észre fogod venni, hogy a nagy rohanás miatt alig volt időd saját magadra. Egy kis meditáció segítségével helyrebillentheted az egyensúlyodat.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Pihenni ma még nem fogsz, helyette rengeteg elmaradást kell majd pótolnod. Beleesel rendszeresen abba a hibába, hogy több feladatot is elvállalsz, mint amennyit képes vagy teljesíteni. Tartsd mindig szem előtt az „Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!” bölcs mondást!

Halak

horoszkop_halak
Nem igazán olyan a magánéleted, ahogyan azt te szeretnéd. Nem kapod meg párodtól mindazt, amire szükséged volna. Huzamosabb ideje érzed, hogy váltanod kellene. A kérdés csak az, hogy mikor hozod meg a döntést.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások