Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

2015. november 5.

2015/11/05

Szép napja lesz a Kosoknak és a Rákoknak! Neked mit ígérnek ma a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Egy régi álmod válhat a mai nap során valóra, ami miatt egész nap teljesen boldog leszel. A mosolyt senki és semmi nem tudja majd az arcodról eltüntetni, sőt! A nap során csak egyre jobb lesz a kedved. Ezt barátaid és családod is észreveszi majd, akikre könnyen átragaszthatod ezt az érzést.

Bika

horoszkop_bika

Egy baráti viszonyod már nem olyan, mint régen volt. Szeretnéd, ha újra napi kapcsolatban lennétek és sikerülne kialakítani a régi, belsőséges viszonyt újra. Keresd fel az adott személyt, legyél vele őszinte, és sikerülhet nyélbe ütni célodat!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Harcolj magadért és az igazadért! Ne engedd, hogy párod különböző apróságok miatt téged tegyen felelőssé. Egy kapcsolat két emberről szól. Ha valami nem úgy működik, az mindkettőtök hibája, nem csupán a tiéd.

Rák

horoszkop_rak

Kiegyensúlyozottságod, pozitív gondolkodásod másokra is átragadhat. Egy boldog, felszabadult társaság fog körbe venni, ami miatt nagyon jól fogod érezni magad. Jegyezd meg! Olyan embereket vonzol magadhoz, amilyen a kisugárzásod!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Miért érzed úgy, hogy az egész világ ellened játszik? Bárki szól hozzád ma, az kétszer is meg fogja gondolni, hogy mondjon-e legközelebb bármit is. A nyers stílusoddal eltávolíthatsz magad mellől mindenkit.

Szűz

horoszkop_szuz

Szánj végre időt magadra, és menj el a délután során kozmetikushoz, egy masszázsra, vagy végezz olyan tevékenységet, ami teljesen kikapcsol. A lényeg az, hogy már ma képes legyél letenni azokat a terheket, amik a hétköznapok alatt rád nehezednek és nyomnak. Lélegezz fel!

Mérleg

horoszkop_merleg

Egy új kolléga érkezhet a munkahelyedre, aki minden téren próbára teheti türelmedet. Nem tudni, hogy direkt provokál téged, vagy a személyisége ilyen, mindenesetre nagyon hamar fel tudja pörgetni a vérnyomásodat.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Otthonodban egy-két elektronikai eszköz bemondhatja az unalmast. Mielőtt azonnal újat vásárolnál, nézesd meg egy szerelővel, hogy nem lehet-e még lelket lehelni beléjük. Ne állj magad szerelőnek, mert baleset érhet!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Egy fontos döntés előtt állsz. Hiába szeretnél még több napot rágódni a válaszon, ma ki kell mondanod a végleges álláspontodat. A nagy nyomás ugyan nem könnyít a feladatodon, de biztos lehetsz benne, hogy a számodra legkedvezőbb voksot teszed most le.

Bak

horoszkop_bak

Nem tudod miért, de nem nevezhető jónak a közérzeted. Valahogy nem találod a helyed a világban, és az egész napod ebben a zavarban fog telni. Mond le programjaidat, bújj be a takaró alá, és pihend ki magad!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Jobb, ha kerülöd a tömeget, sok ember társaságát, mert ma nem fogod jól érezni magad ilyen közegekben! Legyél mindenre felkészülve ma!

Halak

horoszkop_halak

Fontos döntéseket fogsz ma meghozni, amik meghatározóak lesznek a további életedben. Egy olyan lehetőségre mondhatsz majd igent, ami radikális változásokat hoz majd az életedbe. Mielőtt megijednél, a jó hírem az, hogy ez pozitív irányba, mintsem negatív irányba tereli majd mindennapjaidat.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások