Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

2015. november 26.

2015/11/26

Az Oroszlánok ha tehetik, háromszor fordítsák rá a kulcsot a zárban! A Bikák bár ismerős eseményekkel találkozhatnak, valószínűleg ezúttal is megoldják. Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos

Az idő pénz! Jobb, ha minél hamarabb megtanulod ezt, és megpróbálod az idődet jobban beosztani. Sokszor azon csúszol el, hogy nincs egy épkézláb napirended, amire támaszkodhatnál. Vezess határidőnaplót, hogy elkerüld a pocséklást!

Bika

horoszkop_bika

Olyan lehetőségek találhatnak ma meg, mint még máskor sosem. Annak ellenére, hogy csak a holnapi a hét utolsó munkanapja, és már lelkiekben a hétvégére készülsz, ne feledkezz el a pénzügyekről. Ha egy jó lehetőséggel találkozol, akkor ne legyints rá, hanem használd ki!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Feszültséggel lehet tele a levegő, mindenki ingerült lesz a környezetedben. A kedvezőtlen bolygóállás hatásait azonnal érezni fogod, és legszívesebben munkahelyedre be se tennéd a lábadat. Ezt viszont nem teheted meg.

Rák

horoszkop_rak

A szerelem terén meglepetések hoz a mai nap. Az ellenkező nem egyik képviselője, annyira felkavarja az állóvizet, hogy hirtelen akár bele is szerelmesedhetsz. De ahogy a rózsaszín köd eltűnik, úgy zökkensz majd vissza a valóságba.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Csak óvatosan adj ki információt hollétedről, mert elképzelhető, hogy míg te elmész vásárolni, addig valaki úgy dönt, hogy meglátogatja szeretett otthonodat, és ha nem vagy otthon, ő akkor is bemegy. Azaz inkább kétszer nézd meg, hogy minden ajtót bezártál-e, ha elmész otthonról, mert a lopás veszélye fenn áll.

Szűz

horoszkop_szuz

Az egész napos munka és rohanás után hazatérve, annyira feltöltődhetsz majd pozitív energiákkal a párodnak köszönhetően, hogy egész héten kitart majd. Meglepetéssel, uzsonnával vagy vacsorával várnak majd otthon, az éjszaka folyamán is megéled majd a legmagasabb szinteket.

Mérleg

horoszkop_merleg

Csak testben vagy jelen a munkahelyeden. Látszik, hogy gondolatban, lelkiekben teljesen máshol vagy és máson kattogsz. Próbáld meg ezeket félretenni és csak a munkára koncentrálni. A gondok az idegeskedéstől úgysem oldódnak meg.

Skorpió

horoszkop_skorpio

A mai napon egy régebbi vágyadat sikerülhet megvalósítani. A nap kezdetén nem is gondolnád, hogy ilyen sikerrel és örömmel fogod nyugtázni ezt a huszonnégy órát. Ebből is láthatod, hogy az élet még neked is tud meglepetéseket okozni!

Nyilas

horoszkop_nyilas

Önfejű, akaratos emberrel kerülhetsz össze. Kénytelen vagy elviselni az illetőt, ne játssz a türelmével! A mai nap sok lehetőséget tartogat arra, hogy felszínre hozd képességeidet és rájöjj, hogy mennyi minden van még benned!

Bak

horoszkop_bak

Olyasvalaki nyerheti el tetszésedet, akinek most párja van. Az illetőben már most komoly riválisodat láthatod, még ha csak egy plátói szerelemről is beszélünk. Fontold meg, hogy megéri-e neked a harcot!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Számos dolog végére sikerül járnod, ma valahogy mintha minden szög kibújna a zsákból. Helyzeteddel azonban ne élj vissza, maradj diszkrét. Egyszerűen élvezd, hogy a tudás hatalom és te birtoklod!

Halak

horoszkop_halak

Bármennyire is szeretnél tanácsot adni, segíteni, inkább ma maradj csendben! A háttérből szemléld csak az eseményeket, ne avatkozz bele mások magánéltébe. Lehet, hogy te sem fogadnád túl jól, ha neked „okoskodnának”.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások