Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Április 2.

2015/04/02

A mai nap minden a Bakok elvárásainak megfelelően fog alakulni a csillagok szerint. De vajon mi vár a többiekre?

Kos

horoszkop_0011_kos
Gyengének és fáradtnak érezheted magad. Ez az érzés annak tudható be, hogy a lelki állapotod sem éppen annyira bíztató. Tanácstalan és bizonytalan vagy. Egy-két olyan gond is felütheti a fejét, ami végképp padlóra küldhet.

Bika

horoszkop_0010_bika
Igyekezz mindenkivel baráti kapcsolatot kialakítani. Találd meg az emberek szívéhez vezető utat. Meglátod, hogy nem is olyan nehéz feladat. De ha szívükbe zárnak, és te is őket, nagyon jó kapcsolataid lehetnek!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Hivatalos ügyedben pozitív előrelépés várható. Szerencsére úgy alakulnak majd a dolgok, ahogyan azt várod. A magánéletedre ma is szánj időt, és próbálj meg pároddal egy közös esti programot beszervezni, amihez nem feltétlen szükséges elhagynotok a házat, sőt még a szobát sem.

Rák

horoszkop_0002_rák
Végezd a munkádat a napi rutin szerint, és az érkező kritikákat pedig engedd el a füled mellett. No persze nem azért, mert a kritikákból nem lehetne tanulni, de a mai napod teljesen nyugodt lehet, ha nem húzod fel magad ezeken az észrevételeken.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
A lelki állapotod ma nagyon instabil lehet. Egyik pillanatban a maximumon, a másik pillanatban a poklok poklán leszel. Nem tudod te sem, hogy mi ez az érzelmi hullámvasút, de kollégáid és családtagjaid könnyen megorrolhatnak rád a kiszámíthatatlanságod miatt.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Rokonlelkek társaságba csöppenhetsz majd, akik szinte mindenben megértenek. Elsőnek ugyan furcsa lesz számodra, hogy semmit sem kell kétszer vagy háromszor mondanod. Gondtalan, felszabadult nap elé nézel!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Lassan járj, tovább érsz! Tartsd be a bölcs és örökérvényű mondást. Ha most kapkodsz, akkor semmire sem fogsz jutni, ellenben ha átgondolod az eseményeket és tudatosan cselekszel, akkor sikert sikerre fogsz halmozni.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
A lelkis éned az elmúlt időszakban egyre inkább háttérbe szorult. Már rég vágysz arra, hogy egy napot csak magaddal, egy jó könyv társaságában tölts. Itt a lehetőség, hogy a mai napot egy reláxiciós, pihenőnappá tedd, amikor csak te létezel!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
A munka, a házasság és a pénz kerül majd előtérbe. Mindhármon bizonyára sokat gondolkodsz mostanában. Elmélkedj egy kicsit, tervezd meg a jövődet! Meglátod, hogy rövidesen révbe érnek vágyaid, céljaid.

Bak

horoszkop_0000_bak
A mai napodba még egy porszem sem fog kerülni. Minden az elvárásaid és terveid szerint fog alakulni. Örömből, elégedettségből nem lesz hiány, ám ne felejts el a sikereidért hálát adni! A párodtól rengeteg szeretetet kapsz majd.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Ma a legnagyobb sikereket az eredetiségeddel és találékonyságoddal tudod learatni. Legyél nyitott az újdonságok érkezésére, mert abból bőven adódni fog ma. Egy új vállalkozás híre is eljuthat hozzád, amibe akár az is elképzelhető, hogy te is beszállsz.

Halak

horoszkop_0003_halak
Több olyan dologba ütheted bele az orrod, amibe egyáltalán nem kellene. Emiatt felesleges vitákba keveredsz majd. Ha nem kapod még időben össze magad, és szállsz ki ebből a veszélyes játékból, akkor akár komolyabban is megütheted a bokádat.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások