Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Április 23.

2015/04/23

A Halaknak sok akadályt kell ma leküzdeniük, a Szüzek nem csak főnökük, hanem kollégáik elismerését is kivívják. Mit jósolnak a csillagok a többi jegy számára? 

Kos

horoszkop_0011_kos
Hiába ellenkezel kézzel-lábbal, és próbálod elkerülni a rossz eseményeket, ma mégis bele fogsz futni pár kellemetlen szituációba. Egyikben a főnököddel keveredhetsz félreértésbe, míg a másik helyzetben pároddal nem értitek majd meg egymást. Nyugodj meg!

Bika

horoszkop_0010_bika
Egy baráti viszonyod már nem olyan, mint régen volt. Szeretnéd, ha újra napi kapcsolatban lennétek és sikerülne kialakítani a régi, bensőséges viszonyt újra. Keresd fel az adott személyt, legyél vele őszinte, és sikerülhet elérni célodat!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Egy új lehetőségről, akár állásajánlatról kaphatsz hírt. Ugyan döntést még nem fogsz hozni, de komolyan el fogsz gondolkozni a változtatáson. Szeretnél végre egy kis nyugalmat, és úgy véled, hogy az új helyen, talán kevesebb stressz érne.

Rák

horoszkop_0002_rák
Egy egoista munkatársad megpróbálhat majd beosztottjának tekinteni, és több feladatát rád sózni. Állj ki magad mellett, legyél karakán, és ne végezd el mások megbízásait. Egyenesen utasítsd vissza kérését, a munka végeztével pedig pihenj végre!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Az üzleti életben nem tanácsos, hogy előre igyál a medve bőrére! Tegyél meg mindent, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok! Ne feledd, az elkapkodott öröm utáni fájdalom sokkal rosszabb, mint egy sikertelen vállalkozás.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Nem csak főnököd, hanem kollégáid elismerését is kivívod ma. Olyan nagy kedvvel és aktivitással állsz a munkához majd, hogy szinte mindenkinek szemet szúr. Legyél határozott, céltudatos, és ne engedd, hogy az irigy, vagy féltékeny emberek az utadba álljanak! Magánéletedben is learathatod majd a babérokat.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
A szerelem, a románcok dominálnak majd a mai napodon. Valószínűleg csupán légvárakat építesz majd, komoly viszony senkivel nem fog kialakulni. Józanul gondold át kapcsolataidat, és azok fontosságát!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Legyél pontos, ma minden helyzetben! Az esetleges késesek nem tesznek jót a hírednek. Igyekezz kellemes benyomást kelteni mindenkiben. Ehhez pedig szervesen kapcsolódik az, hogy figyelsz a határidőkre, időpontokra!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Fogd lazára a dolgokat és ne idegesítsd fel feleslegesen magad különböző apró problémákon. Kerüld a bolhából elefántot csinálós szituációkat, inkább keresd az egyenes és korrekt megoldásokat. Élvezd a szép időt, a jó társaságot, a környezetet!

Bak

horoszkop_0000_bak
Szerencsére a munka pörögni fog, és hamar újra otthon leszel, ahol valóban fel tudsz szabadulni és jól érzed magad. Párkapcsolatodban ma még magasabb szintre juthattok, mind a figyelmesség, mind a szexuális életre értve.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
A legjobb az egyenes út! Ezt az élet minden területén tartsd szem előtt, ugyanis ma könnyen keveredhetsz olyan helyzetekbe, amikor döntened kell. Ha információra van szükséged, kérdezz ismerőseidtől, de ne dönts elhamarkodottan!

Halak

horoszkop_0003_halak
A reggel számos leküzdendő akadályt tartogat a számodra. Ám te frissen, éberen kezded majd a napot. Az idő múlásával minden magától megoldódik majd. Nyugodj meg és ne pánikolj, ha egy kis kihívás kerül az utadba!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások