Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok csütörtökre!

Február 26.

2015/02/26

A Rákokra valami nagyon különleges dolog vár a mai nap folyamán a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Egy furcsa üzenetet kaphatsz, ami felkelti majd az érdeklődésedet és egész nap a kíváncsiság lesz úrrá rajtad. Ne higgy el mindent azonnal! Legyél körültekintő, ismerj meg mindent és mindenkit! Csak ezek tudatában hozd meg a végszót!

Bika

horoszkop_0010_bika
Lassulj le egy kicsit, vedd elő a passzív énedet! Az állandó sürgés-forgás egészségednek sem tesz jót, nem beszélve arról, hogy főnököd és munkatársaid számára olykor már súrolod a „túl sok” kategória határát.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Csak addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér! Ezt az örökérvényű mondást ma mindenféleképpen raktározd el, ugyanis könnyen olyan költségekbe verheted magad, amiknek a fizetésével később meggyűlhet a bajod.

Rák

horoszkop_0002_rák
Valami nagyon különleges dologba kezdhetsz bele a mai nap során. Lehet ez egy új tanulási folyamat, egy kezdődő párkapcsolat, vagy teljesen más dolog. Egy biztos, hogy csak élvezni fogod, és teljesen örömödet leleled majd ebben.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Több kreatív ötleted is támadhat ma, amire érdemes odafigyelned! Ne seperd a szőnyeg alá az érkező ihleteket, inkább vesd lapra azokat, hogy el ne felejtsd. Most egy jó ötlet, akár aranyat is érhet!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Nem igazán olyan a magánéleted, ahogyan azt te szeretnéd. Nem kapod meg párodtól mindazt, amire szükséged volna. Huzamosabb ideje érzed, hogy váltanod kellene. A kérdés csak az, hogy mikor hozod meg a döntést.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Egy hódoló van a környezetedben, akivel több a közös vonás, mint azt gondolnád. Ne temesd a köztetek lévő dolgokat, ugyanis a mai nap tartogathat meglepetéseket. A lényeg az, hogy ne húzz falakat magad köré!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Eljött az ideje egy kiadós utazásnak. Magánéletedre is ráfér egy kis változatosság, vesd bele magad az utazási ajánlatokba! Vegyél ki pár nap szabadságot és vonulj el egy picit, hogy kiereszd a fáradt gőzt! Élvezni fogod.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Legyél sokkal toleránsabb embertársaiddal szemben, mint máskor. Ne kritizálj másokat! Attól, hogy valamiben különböznek tőled, még nem jelenti azt, hogy „rosszabb” emberek nálad. Az este során hamar térj nyugovóra!

Bak

horoszkop_0000_bak
Harcolj magadért és az igazadért! Ne engedd, hogy párod különböző apróságok miatt téged tegyen felelőssé. Egy kapcsolat két emberről szól. Ha valami nem úgy működik, az mindkettőtök hibája, nem csupán a tiéd.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Próbáld meg megtalálni az örömöt a munkádban, hogy az a napi nyolc-tíz óra ne szenvedés legyen, hanem sokkal inkább egy kikapcsolódás számodra. Fura a munkát kikapcsolódásként emlegetni, de működőképes!

Halak

horoszkop_0003_halak
Párodat fogadd el teljes mértékben úgy, ahogy van. Ne akard megváltoztatni, hiszen pont olyannak szereted, amilyen ő. Ha végre feltétel nélkül fogod őt szeretni, teljes változáson fog átmenni a kapcsolatotok.

AstroWorld – Máté Mágus

Hozzászólások