Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok ezen a héten!

Szept. 28. - okt. 2.

2015/09/28

A csillagok neked is elárulják, mire kell figyelned az életben. Téged is segítenek az utadon, csak hallgass rájuk! Kíváncsi vagy rá, milyen hatások érnek ezen a héten?

Kedves Kos!

horoszkop_kos

Kevés az önbizalmad és nagyon keveset hiszel magadról. Többre vagy képes, mint azt gondolod. Szedd össze magad, kezd kiaknázni a benned rejlő lehetőségeket, hogy mind a pénzügyek mind a szerelem terén meg tudd teremteni azt a biztonságot, amire már rég óta vágysz. Tudnod kell, hogy mindenért áldozatot kell hozni, így lehet, hogy egy-két barátodra nem tudsz majd annyi időt szánni, mint eddig.

Kedves Bika!

horoszkop_bika

Eljött az ideje annak, hogy végre magaddal is foglalkozz. Az elmúlt időben szinte mindenkit magad elé helyeztél, még a szomszéd problémája is fontosabb volt saját magadnál. Vegyél ki pár szabadnapot munkahelyeden, és vonulj el olyan helyre, ahol ki tudsz kapcsolódni, ahol le tudod tenni a hétköznapok nyomasztó súlyát.

Kedves Ikrek!

horoszkop_ikrek

Az örömforrásod központjában ezen a héten a családod lesz. Sem a munkában, sem a párkapcsolatban nem fogod majd annyira jól érezni magad, sőt az is benne van a pakliban, hogy pároddal egy komoly vitába keveredsz. Ezek elkerülése miatt is, inkább szánj időt a családodra, látogasd meg azokat a szeretett családtagjaidat, akiket már nagyon régen láttál, így biztos lesz miről beszélni.

Kedves Rák!

horoszkop_rak

Pénz, pénz, pénz – más körül sem forog majd a fejed, csak a pénz körül. Mindenben ezt látod, mindenből ezt akarod kihozni, de ennek sajnos egy nagy bukás lehet a vége. Ha mindenben csak az anyagiakat látod és az érzelmekről teljesen elfeledkezel, akkor egy érzéketlen emberré válsz, akik mellől előbb-utóbb a barátok kihullnak. Ha időben sikerül megfékezni a lavinát, akkor elkerülhető, hogy egyedül maradj.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_oroszlan

Barátaidra figyelj jobban oda, mert könnyen meglehet, hogy figyelmed nem terjed ki rájuk, pedig szükséges, hogy ugyanúgy figyelmet szánj rájuk, mint magadra. Ne felejtsd el, hogy ki volt melletted a nehéz, szorult helyzetekben, ki volt az, aki segített, amikor már minden kötél szakadt. Ők a barátok, akik nem csak rossz időkben barátok.

Kedves Szűz!

horoszkop_szuz

Várod a nagy szerelmet, holott már rég ott van az életedben. Nem veszed észre, hogy az a helyzet, amiben benne vagy, igazán jó lehetőségeket hordoz magában. Szó szerint nem látod a fától az erdőt. Foglalkozz egy picit most a karriereddel, építgesd és próbálj ne annyit rágódni a magánéleteden. Hidd el, hogyha most csak kicsit mással foglalkozol, később tisztábban látod majd a zavaros szerelmi ügyeidet.

Kedves Mérleg!

horoszkop_merleg

Szerencsétlenségek és bosszúságok vesznek körül, amiből majd megpróbálsz ugyan kitörni, de mindig visszaránt majd valami, vissza a nullára, a kiindulási pontra, így nem tudsz egyről a kettőre lépni se. Vedd észre a segítő kezeket, ragadd meg, élj a kínált lehetőségekkel, így hamarabb ki tudsz törni az ördögi körből.

Kedves Skorpió!

horoszkop_skorpio

Fejjel mész a falnak, futsz szembe az árral, anélkül, hogy átgondolnád a dolgokat. Sajnos alaptermészeted az, hogy makacs és öntörvényű vagy, így bármit mond a környezeted, nem hallod meg. Most mégis nyisd ki a füledet és halld meg a jó szándékú emberek segítő tanácsait, amelyekkel elkerülheted a kudarcélményt.

Kedves Nyilas!

horoszkop_nyilas

Váratlan pénz áll majd a házhoz, amiért nem nagyon kellett megdolgoznod. Érdemes a héten bármilyen szerencsejátékon, lottón játszanod, mert Fortuna könnyen melléd szegődik. Amennyiben hiteled van, számíts arra, hogy segítséget fogsz kapni, aminek köszönhetően könnyebb tudod majd fizetni a törlesztő részleteket.

Kedves Bak!

horoszkop_bak

Itt az idő, hogy foglalkozz végre a pénzügyeiddel. Ebben a hónapban eddig csak költöttél, így előfordulhat, hogy hó végére kiürül a pénztárcád. A párkapcsolatodra is fordíts több energiát, mert párod elhanyagolva érezheti magát, ha nem kapja meg a kellő törődést. Vidd el egy romantikus helyre, sétáljatok a holdfényben, tegyél felejthetetlenné egy-egy szürke hétköznapot!

Kedves Vízöntő!

horoszkop_vizonto

Várod a nagy szerelmet, holott már rég ott van az életedben. Nem veszed észre, hogy az a helyzet, amiben benne vagy, igazán jó lehetőségeket hordoz magában. Szó szerint nem látod a fától az erdőt. Foglalkozz egy picit most a karriereddel, építgesd és próbálj ne annyit rágódni a magánéleteden. Hidd el, hogyha most csak kicsit mással foglalkozol, később tisztábban látod majd a zavaros szerelmi ügyeidet.

Kedves Halak!

horoszkop_halak

A „Lassan járj, tovább élsz!” mondás lesz a legjellemzőbb a hetedre. Nem csupán azért, mert könnyen megbotolhatsz és akár egészségügyi gondod is adódhat belőle, hanem mert sokszor csak futva életed az életed. Vedd egy kicsit lassabbra a tempót, vedd észre mindenben a szépet, a pozitívat, és meglátod, hogy mind az életed, mind az életkedved sokkal jobb lesz, ahogy megváltoztatod a szemléletedet.

Hozzászólások