Nézd meg, mit jósolnak Neked a csillagok hétfőn!

Október 12.

2015/10/12

Az Oroszlánok legyenek együttműködőbbek kollégáikkal, a Szüzek viszont mély kapcsolatot alakíthatnak ki a munkatársakkal. Neked mit mondanak a csillagok?

Kedves Kos!

horoszkop_kos
A kisgyermekek ma fontos szerepet kaphatnak az életedben. Emiatt sok irigyre is tehetsz szert, akik majd sajnálják tőled az örömödet. Az azonban biztos, hogy a boldogságodnak senki nem tehet keresztbe!

Kedves Bika!

horoszkop_bika
Ez a nap viszonylag gyorsan el fog telni. Pörgős lesz, eseménydús és egy percig nem fogsz unatkozni. Ugyan a munkák terén kihívásra nem kell számítanod, csak rutin feladataid lesznek. Este egyik családtagoddal rossz hangulatban lehetsz.

Kedves Ikrek!

horoszkop_ikrek
Rokonaid mindent megtesznek, hogy felkeltsék érdeklődésedet egy családi vállalkozás iránt. Szeretnék, ha te vinnéd tovább a jó hírét a munkájuknak. Meglepve fogod tapasztalni, hogy ez a dolog téged is érdekel majd.

Kedves Rák!

horoszkop_rak
Az emberek ösztönösen keresik a társaságodat. Jókedvű és békés leszel. Támogatod mindig barátaidat, szeretteidet, s rád mindig lehet számítani. Közkedvelt vagy, és népszerű az emberek körében.

Kedves Oroszlán!

horoszkop_oroszlan
Ha reggel hajlandó leszel együttműködni munkatársaiddal, nagyobb sikereket tudsz majd elérni, mintha csak egyedül eveznél a munka tengerében. Este megszervezheted akár már a hétvége programját is.

Kedves Szűz!

horoszkop_szuz
Kollégáddal mély kapcsolatot alakíthatsz ki. A kölcsönös szimpátia pedig a közös munkavégzést is segíteni fogja. Ne ijedj meg, a kapcsolatotok egyelőre csak baráti szinten marad, viszont sokkal gördülékenyebb lesz az együttműködés.

Kedves Mérleg!

horoszkop_merleg
Vigyázz jobban az egészségedre! Egy óvatlan pillanatban ugyanis könnyen ledönthet valami a lábadról. Jobb megelőzni a problémát, mint később a gyógyuláson és a problémák megoldásán görcsölni.

Kedves Nyilas!

horoszkop_nyilas
Vedd lazán vagy lazábban a mai napot, mint ahogy azt normálisan szoktak. Valószínűleg ki vagy fáradva az elmúlt napok eseményei miatt. Fel kell töltődnöd friss energiával, ehhez pedig használj ki minden lehetőséget!

Kedves Skorpió!

horoszkop_skorpio
Ha megteheted, vegyél ki pár nap szabadságot, utazz el egy egzotikus vidékre! Most egy szalmaszálat se mozdíts meg, helyette inkább próbálj meg kikapcsolni és pihenni. Nagy szükséged van a relaxációra és feltöltődésre.

Kedves Bak!

horoszkop_bak
Kollégáid komoly riválist láthatnak benned. Irigylik a szorgalmadat, a kitartásodat és a tehetségedet is. Igen, az utóbbit is, habár sokszor érzed úgy, hogy semmihez sem értesz. Viszont ne feledd, ez elég ok arra, hogy keresztbe tegyenek neked!

Kedves Vízöntő!

horoszkop_vizonto
Igyekezeted, szorgalmad és akaraterőd hihetetlen hamar meg fog térülni. Könnyű szívvel hagyhatod majd ott hamarabb a munkádat, és most az egyszer nem neked kell majd zárni az ajtót. Nem te leszel az, aki utoljára jön el a munkahelyről.

Kedves Halak!

horoszkop_halak
Új emberek, kollégák megismerésé színt vihet az életedbe, mindennapjaidba. Élvezned kell a munkát, kedveld munkatársaidat! Az idilli hangulatot most semmi sem ronthatja el, kivéve a te negatív hozzáállásod.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások