Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Május 25.

2015/05/25

Az Ikrek fogják vissza kezdeményezőkészségüket, a Szüzek pedig vigyázzanak, főnökükkel kerülhetnek összetűzésbe. Mi vár a többi jegy szülöttjére a csillagok szerint?

Kos

horoszkop_0011_kos
Akár még a mécses is eltörhet, amikor már annyira mélyponton vagy, hogy úgy érzed, semmi sem sikerül. Bármibe kezdesz, ma nem tudod sikerre vinni. Ez a kudarcélmény akkora feszültséget, és rossz érzést kelt benned, hogy könnyen meglehet, hogy a legváratlanabb helyzetben egy hiszti rohammal törsz ki.

Bika

horoszkop_0010_bika
Bemutathatnak valakinek, aki egyből felkelti majd az eddig szunnyadó figyelmedet. A következő hat hónapban, fontos szerephez juthat életedben az illető. Hallgass végre a mindig jó megérzéseidre, mert most is súgnak!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Kerüld el a telefont messziről! Ha valakinek fontos a véleményed, az majd felhív. Nem várhatja el mindenki, hogy te keresd őket. Nem beszélve a több méteres telefonszámlákról. Próbáld meg visszafogni magad!

Rák

horoszkop_0002_rák
Hiába vagy benne a nagy rohanásba, a mai napon érdemes egy picit megállnod és számot adnod a mögötted álló időszakról. Képes voltál-e mindent úgy teljesíteni, ahogy azt akartad? Vagy bizonyos dolgokból lejjebb kellett adnod?

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
A romantikus, hős szerelmes éned uralma alá kerít, és mindent rózsaszínben fogsz majd látni. Párod nagyra értékeli majd mindazt az igyekezetet, amit azért teszel, hogy minél jobban megfelelj neki. Bár ezt te is tudod, hogy eddig is és ezután is ugyanúgy szeret majd. Lelked mégis nyugodtabb lesz így, hogy ezt a napot neki szenteled.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Nagyon kínos szituációba kerülhetsz bele. Főnököddel, munkáltatóddal fogod összeakasztani a bajszodat. Hogy behódolsz-e a magasabb pozíció előtt, az már csak rajtad múlik. Viszont a csillagok szerint tedd azt, amiről tudod, hogy helyes!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Kukacos hangulatodban leszel majd, és párod sem fogod kímélni. Még időben vedd észre, hogy mit csinálsz. Azt az embert bántod, akit elméletileg a legjobban szeretsz. Fejezd be az akadékoskodást, mielőtt párod teljesen megharagudna rád.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
A reklámok, a marketing területén rengeteg építő jellegű ötlettel segíthetsz kollégáidnak. Ezt nem csak ők, hanem főnököd is díjazni fogja. Ha személyesen szeretne elbeszélgetni veled, ne ijedj meg! Fizetésemelésről lesz szó.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Gondolkozz, mielőtt beszélsz, vagy cselekszel! Új ismerőseidben, kollégáidban ne bízz meg feltétlenül! Az ördög sosem alszik, nem tudhatod még, hogy mennyire érdemes őket a bizalmadba fogadnod. Fő az óvatosság!

Bak

horoszkop_0000_bak
Ma végre megkaphatod azokat a levelet, amelyeket már rég vársz. Ezekben érdekes hírekhez juthatsz. Reménnyel töltenek meg az elolvasott sorok. Boldogan és energikusan fogsz a jövőbe nézni! Hajrá!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Humorod, pozitív életszemléleted sokat segít a problémamegoldásnál. A stresszhelyzeteket is kitűnően kezeled. Kamatoztasd ezt a képességedet, és rövidesen le tudod aratni a kemény munkád babérjait!

Halak

horoszkop_0003_halak
Írd össze, mikre van szükséged! Szervezd meg a napodat, így mindenre lesz időd. A kívánt dolgokat pedig nehézség nélkül, kiváló árakon képes leszel majd beszerezni. Bevásárló lista nélkül elindulni nem is érdemes!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások