Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Július 6.

2015/07/06

A Skorpiókon eluralkodik a pesszimizmus, a Szűzek is hasonló helyzetbe kerülhetnek, de tudatossággal legyőzhetik. A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos

A mai napod semmiben sem fog különbözni, mint más hétköznapok. Többnyire munkával, dolgosan fogod tölteni a délelőttödet, míg a késő délutáni óban az otthoni teendők fogják kitölteni szabad óráidat. Számodra a nap fénypontja az alvás lesz.

Bika

horoszkop_0010_bika

Ahhoz, hogy ma is meglegyen az egyensúlyod, elengedhetetlen egy reggeli meditáció, vagy relaxációs technika. Várhatóan több olyan helyzetbe is belecsöppensz majd, amikor kockára teszik tűrőképességedet. Semmi gond nem lesz, ha tudod helyesen kezelni a hirtelen rád nehezedő stresszt.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Hiába vesznek téged körül jobbnál jobb barátok, ma mégis teljesen egyedül érzed majd magad. Úgy fogod érezni, hogy senki nincs, aki meghallgassa gondjaidat, problémáidat. Lassan a magány miatt saját magadat őrlöd fel. Viszont a magány korántsem valódi magány. Nyisd ki végre a szemedet!

Rák

horoszkop_0002_rák

Tölts minél több időt a természetben, az őskörnyezetben. A friss levegő pihentet, az zöld szín pedig ellazít. Pont erre a kettőre van szükséged, hogy a hétköznapok stresszét fel tudd oldani. Olvass, hallgass zenét!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Lassítsd a tempódon! Figyelj oda egészségügyi állapotodra! A szervezeted hamarosan jelezni fog, amit jobb lenne megelőzni az egészséges életmóddal. Helyes táplálkozás, futás és rendszeres mozgás segíteni fog!

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Szokatlanul korán kell kelned ma, így legalább lesz időd rendesen felébredni. Hiába érzed azt, hogy bal lábbal indult a napod, sikerülni fog még időben helyreállítani mindent. Tedd félre az aggodalmakat, csak a pozitívra koncentrálj!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Ha menni akar, akkor hadd menjen – mondják a bölcsek. Szívleld meg ezt a tanácsot, és jusson eszedbe, amikor a nap során egy veszekedés után párod bejelenti, hogy elhagy. Mielőtt a századik zsebkendőt is telesírnád, várd meg a nap végét, mert tartogat meglepetéseket.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Hajlamos vagy arra, hogy mindenben csak a rosszat lásd meg. Ez általában akkor van így, ha eluralkodik rajtad a pesszimista éned. Ma beleshetsz ebbe a csapdába, ami miatt konfliktusokba is keveredhetsz mind munkahelyeden, mind a párkapcsolatodban.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Legyél nagyvonalú és adakozó a mai napon. Könnyen eshetsz abba a hibába, hogy fukarrá leszel, és minden téren azt keresed majd, hogy hol és hogyan tudsz spórolni a pénzzel. Ez nem jó út, nem a te utad. Ne lépj rá!

Bak

horoszkop_0000_bak

Változtass külsődön, frizurádon! Bátran vásárolj új stílusú ruhadarabokat, valamint menj el fodrászhoz! Merész stílusodat mutasd meg! Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit is gondolnak valójában!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

A rózsaszínköd ma mindent beterít, és szinte mindenki érezni fogja a környezetedben azt, hogy szerelmes vagy. Ezzel önmagában semmi gond nincs, de amikor a túlfűtöttséged a munka rovására megy, akkor főnököd lép a színre. Ő nem biztos, hogy annyira megértő lesz, mint kollégáid. Próbáld meg nem kihúzni a gyufát!

Halak

horoszkop_0003_halak

Pihenni ma még nem fogsz, helyette rengeteg elmaradást kell majd pótolnod. Beleesel rendszeresen abba a hibába, hogy több feladatot is elvállalsz, mint amennyit képes vagy teljesíteni. Tartsd mindig szem előtt az „Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!” bölcs mondást.

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások