Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Július 20.

2015/07/20

A Rákoknak érdemes társaságban tölteniük a mai napot, a Mérlegeknek pedig magánéleti problémát kell megoldaniuk. A többi jegy szülöttjének mit jósolnak a csillagok?

Kos

horoszkop_0011_kos

Ha nem az is az életedet, de a mai napod mozgatórugója biztos, hogy a pénz lesz. Azon leszel majd, hogy minél többet megkeress, megteremts, és ezért minden lehetőséget ki akarsz használni. Lesz is rá alkalmad, hogy megtedd, ám a siker érdekében egy kicsit határozottabban kell fellépned.

Bika

horoszkop_0010_bika

Használd a fejedet! Gondolkodj gyakorlatiasan és számos építő jellegű kritikát is gondolj át! Így gyorsabban, gördülékenyebben jutsz majd előre. Az előrejutás most nagyon fontos szerepet játszik az életedben.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

A csillagok állása pozitív hatással lesz a pénzügyekre. Befektetéseidet, kifizetéseidet ajánlatos a mai nap folyamán lebonyolítani. Fáradozásod hamar kifizetődik majd. Az egyik legfontosabb erényed ma a türelem legyen!

Rák

horoszkop_0002_rák

A kommunikációnak, az emberi kapcsolatoknak kedvez a mai nap. Keresd barátaid, rokonaid társaságát. Töltsd velük a délutánt, vagy akár az egész napot! Egy kellemes beszélgetés bearanyozhatja napodat!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Valakitől a nap során többször is bókokat fogsz kapni. Ennek hatására azonnal fel is fogja kelteni érdeklődésedet, ami ugyan nem gond, de mielőtt bármilyen játékba is belemennél, tisztázd le, mit szeretnél valójában!

Szűz

horoszkop_0001_szűz

A mai napod csak az álmodozásról fog szólni. Ha monoton munkával bíznak meg, akkor valószínű, hogy hagyni fogod az egészet. Nem azért, mert nem tudnád megcsinálni, hanem azért, mert a gondolataid majd jobbról balra cikáznak, és egyszerűen nem leszel képes koncentrálni.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

A magánéletedben a problémákat meg kell oldanod! Nem szabad most már tovább görgetned magad előtt a meg nem oldott nehézségeket, mondván, majd megoldódik valahogy. Vedd kezedbe az irányítást, különben rossz vége lehet.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Vesd le magadról azokat az álarcokat, amiket a hétköznapok során akarva vagy akaratlanul magadra vettél. Légy mindig önmagad, mert csak így érheted el vágyaidat, álmaidat. Ha most megjátszod magad, akkor ebből még bajod lehet.

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Új projekteket ma érdemes elindítanod, mert sokkal pozitívabb energiák hatnak ma rád, mint máskor. Lehetőséged lesz arra, hogy az életed végre normális kerékvágásba kerüljön, és azon haladjon tovább.

Bak

horoszkop_0000_bak

A mai napon egy régebbi vágyadat sikerülhet megvalósítani. A nap kezdetén nem is gondolnád, hogy ilyen sikerrel és örömmel fogod nyugtázni ezt a huszonnégy órát. Ebből is láthatod, hogy az élet még neked is tud meglepetéseket okozni!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Fogd lazára a dolgokat és ne idegesítsd fel feleslegesen magad különböző apró problémákon. Kerüld a bolhából elefántot csinálós szituációkat, inkább keresd az egyenes és korrekt megoldásokat. Élvezd a szép időt, a jó társaságot, a környezetet!

Halak

horoszkop_0003_halak

Vártalan látogatók toppanhatnak be hozzád, akik a szürke, fakó délutánodat és estéted sikeresen feldobják majd. Legjobb lenne, ha elhagynád a lakást, és elvinnéd őket egy pubba, vagy más beülős helyre.

 

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások