Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Július 27.

2015/07/27

A Mérlegek ma fogják vissza magukat egy kicsit, mert bármilyen tettükből könnyen baj lehet a csillagok szerint. A többiekre vajon mi vár?

Kos

horoszkop_kos

Családi körben olyan váratlan esemény következik majd be, amire senki nem számított. A problémát majd te fogod orvosolni, s te leszel az, aki majd igazából átlátja a helyzetet. Elsőre talán minden ködös lesz, de rövidesen rájössz majd az okokra.

Bika

horoszkop_bika
Csak testben vagy jelen a munkahelyeden. Látszik, hogy gondolatban, lelkiekben teljesen máshol vagy és máson kattogsz. Próbáld meg ezeket félretenni és csak a munkára koncentrálni. A gondok az idegeskedéstől úgysem oldódnak meg.

Ikrek

horoszkop_ikrek
A pénzügyeknek és befektetéseknek kedvez a mai csillagállás. Ragadd meg a lehetőségeket, kezdj bele a dolgok közepébe most! Később bánni fogod, hogy nem vágtál bele, amikor előtted állt az, amire mindig is vágytál.

Rák

horoszkop_rak
A szélsőségek fognak eluralkodni rajtad. Míg egyik pillanatban teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott leszel, addig a másik pillanatban egy apró kellemetlenség miatt kirobbantanád a következő világháborút. Mielőtt másokban keresnéd majd a hibát, előtte tarts önvizsgálatot!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Táplálkozz rendszeresen, ma kizárólag csak könnyű ételeket vegyél magadhoz! A kiegyensúlyozott étkezések alakodon, kisugárzásodon is meg fognak látszani. Nem mindegy, hogyan érzik magukat az emberek körülötted.

Szűz

horoszkop_szuz
A semleges hatások következtében rossz lehet a hangulatod. Nem vagy túl jó formában, pedig erőtől duzzadva kellene ma teljesítened. Igyekezz minél hamarabb rendbe hozni az állapotodat, különben elmaradásaidat lehetnek.

Mérleg

horoszkop_merleg
A mai napon jobban teszed, ha semmi újba nem kezdesz. Vigyázz, hogy mikor mit mondasz, ugyanis fennáll annak a veszélye, hogy hamarabb jár a szád, minthogy gondolkoznál. Kerüld el a bajt, és inkább maradj csöndben!

Skorpió

horoszkop_skorpio
Nem kívánt vendégeid lehetnek. Ez esetben gondolj arra, hogy egy jó darabig ismét nem látod őket! Legyél kedves és barátságos mindenkivel, kerüld a direkt konfliktushelyzeteket. Ha viszont ki kell állnod magad mellett, ne hátrálj meg!

Nyilas

horoszkop_nyilas
A mai napon is megvannak még tartalék energiáid. Ezeket aknázd ki a végsőkig. Igyekezeted meghozza a jutalmát, akár még ugyanezen a napon. Készen állsz rá? Ma még le is arathatod a babérokat!

Bak

horoszkop_bak
A szerelem, a románcok dominálnak majd a mai napodon. Valószínűleg csupán légvárakat építesz majd, komoly viszony senkivel nem fog kialakulni. Józanul gondold át kapcsolataidat, és azok fontosságát!

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Ismerősöd Cupido szerepében érzi magát. Sajnos rosszul játssza a szerepét. Minél hamarabb állítsd le az illetőt, mert te fogod meginni a levét mindennek. Egy szerelemi konfliktusba nem lenne most jó belecsöppeni.

Halak

horoszkop_halak
Nehezen tudod majd meggyőzni az embereket ma. Ha ez részét képezi munkádnak, akkor itt az ideje már most felkötni a nadrágot. Nagyon jó a rábeszélőképességed, ám most mégis más támpontot kell keresned, ha sikert akarsz aratni.

mate_magus
Máté Mágus, az RC
News horoszkóp szakértője
Hozzászólások