Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Március 23.

2015/03/23

A hódítások időszaka kezdődik el ma a Nyilasok életében a csillagok szerint. Nézd meg, neked mit jósol a horoszkópod!

Kos

horoszkop_0011_kos

Hajlamos vagy arra, hogy mindenben csak a rosszat lásd meg. Ez általában akkor van így, ha eluralkodik rajtad a pesszimista éned. Ma beleshetsz ebbe a csapdába, ami miatt konfliktusokba is keveredhetsz mind munkahelyeden, mind a párkapcsolatodban.

Bika

horoszkop_0010_bika

Egy döntéshelyzetbe kerülsz majd. Az a furcsa helyzet fog előállni, hogy míg máskor mindig a legjobbat akarod mindenből kihozni, addig ma egyáltalán nem fog érdekelni, hogy az érme melyik oldalát választod. A hanyagságod viszont rossz tanácsadó lehet.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Csak az anyagi dolgokra összpontosítasz és teljesen elfeledkezel ez idő alatt a párkapcsolatodról. Magánéletedre ugyannyi energiát is figyelmet kellene fordítanod, mint a pénzügyeidre. Ne csodálkozz, ha párod ma nem lesz annyira megértő.

Rák

horoszkop_0002_rák

Több gyenge pillanatod is lesz ma, amikor úgy érzed majd, hogy rövidesen el fog törni a mécses. Ne fojtsd el az érzelmeket! Ha sírnod kell, sírj! Viszont ne nyalogasd egész nap a sebeidet! Szedd össze magad minél rövidebb idő alatt.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Az egyik rokonod nagyban támogat, amiért illik is köszönetet mondani. Hozzá bármilyen problémáddal bátran fordulhatsz, mindig meghallgat, és sosem mond nemet semmilyen kérésedre sem. Ma törődj vele többet!

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Már jó ideje vágysz arra, hogy elmenj kedvenc helyedre, víz közelébe pár napra kikapcsolni, relaxálni. Ennek a frissítő utazásnak egyes momentumait már ma lefixálhatod, kitűzheted a dátumot, sőt már a programokon is gondolkozhatsz. Itt az idő, hogy kiszakadj a hétköznapi rohanásból, és igenis, menj el pihenni egy jót!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

A pénzügyeknek és a karriernek nagyon kedvező csillagállás várható ma. Szerencse érhet, ezért ne késlekedj, játssz szerencsejátékon vagy bármilyen sorsjegyen. Ha tárgyalást időzítettél mára, akkor a pozitív eredmény nem kérdés!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Főnökeid minden bizonnyal értékelik majd a javaslataidat, ötleteidet, amikkel a cég, vállalkozás helyzetén szeretnél javítani. Az energiák ma jótékony hatással vannak viselkedésedre és igazságérzetedre!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

A hódítások időszaka kezdődik el ma nálad, ami több lehetőséget is tartogat. Elképzelhető, hogy egy korábbi párkapcsolatod tér majd vissza, de a pakliban van egy teljesen új szerető érkezése is. A kérdés, hogy mennyire vagy bevállalós!

Bak

horoszkop_0000_bak

Feszült a légkör körülötted, és ezt te is érzed és tapasztalod. Próbáld meg minél jobban leredukálni a feszültséget! Nyugtasd a társaidat, környezetedben élőket, lépj fel magabiztosan, mikor a helyzet úgy kívánja!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Itt az ideje, hogy elvégezd feladataidat, amiket eddig csak elhanyagoltál. Attól, hogy tologatod magad előtt a teendőket, sajnos nem fognak megoldódni. Kerekedj felül a problémákon, vedd kezedbe az irányítást!

Halak

horoszkop_0003_halak

Ügyelj a pontosságra, idődet oszd be a kellő pontossággal. Ha nem így teszel, az is elképzelhető, hogy elkésel munkahelyedről. Ennek természetesen komoly következményei lehetnek, amikkel nem biztos, hogy meg szeretnél ismerkedni.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások