Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Augusztus 24.

2015/08/24

A csillagok szerint ma a Bikák és a Halak is meghitt pillanatokra számíthatnak a párjukkal. Nézd meg, neked milyen lehetőségek rejlenek a hétfőben! Ha tudod, élj velük és használd ki azokat!

Kos

horoszkop_kos
A mai napon szánj időt a csendes meditációra. Néha vissza kell vonulnod a világ zajától ahhoz, hogy magaddal, a lelkeddel és az érzékeny éneddel tudj foglalkozni. Mondhatjuk úgyis, hogy mára visszavonulást kell hirdetned.

Bika

horoszkop_bika
A mai napodba még egy porszem sem fog kerülni. Minden az elvárásaid és terveid szerint fog alakulni. Örömből, elégedettségből nem lesz hiány, ám ne felejts el a sikereidért hálát adni! A párodtól rengeteg szeretetet kapsz majd.

Ikrek

horoszkop_ikrek
Hozd rendbe magadat! Válj olyanná, mint egy főnix: éledj újra hamvaidból! A pihenés és a kényeztetés lehet az újraéledés titkos kulcsa. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyél új ruhákat, ismerj meg új embereket!

Rák

horoszkop_rak
Itt az ideje, hogy elvégezd feladataidat, amiket eddig csak elhanyagoltál. Attól, hogy tologatod magad előtt a teendőket, sajnos nem fognak megoldódni. Kerekedj felül a problémákon, vedd kezedbe az irányítást!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Lassítsd a tempódon! Figyelj oda egészségügyi állapotodra! A szervezeted hamarosan jelezni fog, amit jobb lenne megelőzni az egészséges életmóddal. Helyes táplálkozás, futás, és rendszeres mozgás segíteni fog!

Szűz

horoszkop_szuz
Ma briliáns, új ötleteid támadhatnak, amiket vétek lenne nem azonnal megvalósítani. Te mégis még rágódnál rajta, és morfondíroznál, hogy vajon tényleg jó ötlet-e? Legyél spontán, cselekedj érzésből és meglátod, hogy a siker nem fog elmaradni!

Mérleg

horoszkop_merleg
Humorod, pozitív életszemléleted sokat segít a problémamegoldásnál. A stresszhelyzeteket is kitűnően kezeled. Kamatoztasd ezt a képességedet, és rövidesen le tudod aratni a kemény munkád babérjait!

Skorpió

horoszkop_skorpio
Ezt a napot leginkább csak túlélni szeretnéd majd, és nem átélni. Holott annak ellenére, hogy lesz ugyan pár kellemetlenség, egy teljesen pozitív, lehetőségekkel teli nappal nézel ma is szembe. Az, hogy mit hozol ki belőle, már csak rajtad múlik. A magánéletedet a rossz kedved ellenére ne hanyagold el.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Csak óvatosan adj ki információt hol létedről, mert elképzelhető, hogy míg te elmész vásárolni, addig valaki úgy dönt, hogy meglátogatja szeretett otthonodat, és ha nem vagy otthon, ő akkor is bemegy. Azaz inkább kétszer nézd meg, hogy minden ajtót bezártál-e.

Bak

horoszkop_bak
Ismerősöd Cupido szerepében érzi magát. Sajnos rosszul játssza a szerepét. Minél hamarabb állítsd le az illetőt, mert te fogod meginni a levét mindennek. Egy szerelemi konfliktusba nem lenne most jó belecsöppenni.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat! A szórakozásra se mondj nemet, ha hívnak valahova, menj el!

Halak

horoszkop_halak
Ha bármilyen pénzügyi terved van, akkor ne késlekedj, vágj bele most a megvalósításba! A mai napon különböző anyagi sikereket érhetsz el, ezért jobban teszed, ha még ma megülöd a lehetőségeket. Magánéletedet se hanyagold majd el, mert párod ma kiemelten igényli a törődést.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások