Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Augusztus 31.

2015/08/31

Hallgass arra, amit a csillagok üzennek, fontos lesz számodra! Különösen igaz ez a Bikákra, de nézd meg te is, mi vonatkozik rád a mai napon!

Kos

horoszkop_kos
Az érzelmek lesznek a meghatározó szereplő a mai napodnak. Ha lelkileg nem vagy a toppon, akkor semmilyen területen nem tudsz 100%-ot adni. Legyél óvatos, és ne engedd, hogy megbántsanak, vagy bármilyen lelki fájdalmat okozzanak neked! Az erő benned van, csak használd!

Bika

horoszkop_bika
Bemutathatnak valakinek, aki egyből felkelti majd az eddig szunnyadó figyelmedet. A következő hat hónapban, fontos szerephez juthat életedben az illető. Hallgass végre a mindig jó megérzéseidre, mert most is súgnak!

Ikrek

horoszkop_ikrek
Kerüld a meggondolatlan és felelőtlen költekezést! Ha vásárolhatnékod támad, akkor értelmes dolgokat tegyél a kosaradba, amit később is tudsz majd hasznosítani. A pénzszórásnak nagyon kedvez a mai nap.

Rák

horoszkop_rak
Már reggel készítheted magad egy meditációval, vagy valamilyen relaxációs gyakorlattal arra, hogy nem egy könnyű nap elé nézel. Lesz kihívás, és feladat bőven, sőt, olyan helyzetekbe is belecsöppenhetsz, amik extra adag feszültséggel járnak. Csak nyugodtan!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
Hajlamos vagy arra, ha elengeded magad, hogy olyan beszólásokat is megengedj magadnak, amin te már vérig sértődnél. Próbáld meg tartani a szádat, és gondolkozni, mielőtt beszélsz! Ezt az énedet nem sokan díjazzák majd.

Szűz

horoszkop_szuz
Nagyon kínos szituációba kerülhetsz bele. Főnököddel, munkáltatóddal fogod összeakasztani a bajszodat. Hogy behódolsz-e a magasabb pozíció előtt, az már csak rajtad múlik. Viszont a csillagok szerint tedd azt, amiről tudod, hogy helyes!

Mérleg

horoszkop_merleg
Kukacos hangulatodban leszel majd, és párod sem fogod kímélni. Még időben vedd észre, hogy mit csinálsz. Azt az embert bántod, akit elméletileg a legjobban szeretsz. Fejezd be az akadékoskodást, mielőtt párod teljesen megharagudna rád.

Skorpió

horoszkop_skorpio
Egy olyan vitába keveredhetsz egy családtagoddal vagy közeli ismerősöddel, ami során mindent egymás fejéhez vágtok majd. Emiatt lesz is lelkiismeret fordulásod. A legfontosabb az, hogy magadnak megbocsáss a kimondott szavakért!

Nyilas

horoszkop_nyilas
Okosan kell ma a munkahelyen dolgoznod. Figyelj oda, hogy ne tarts túl sokszor szünetet, vagy ne járj gyakran dohányozni, mert erre kollégáid és főnökeid is könnyen megorrolhatnak. Ha szorgalmas leszel, rövidesen megtérül!

Bak

horoszkop_bak
Már reggel bal lábbal kelsz és ez a pech széria az egész napodat végig kíséri majd. Hiába, be kell látnod, hogy ma bármihez kezdesz, szinte biztos, hogy eredménytelenül zárul majd. Próbálkozni természetesen lehet, de inkább kerüld el az újabb kudarcokat és fájdalmakat.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Ha nem érzed jól magad, inkább kerüld a társaságokat! Annál rosszabb nincs, mikor többször megkérdezik egymás után, hogy miért van rossz kedved. Ha nem akarod magad jobban felidegesíteni, inkább maradj otthon.

Halak

horoszkop_halak
Egy régi vágyad valósulhat ma meg, amennyiben nyitott szemmel jársz, és minden jelre odafigyelsz. Utazgatni már rég nem volt időd, sőt idén nyáron még pihenni sem pihentél szinte egy percet sem. Egy-két last minute utazáson megakadhat a szemed!

Hozzászólások