Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Szeptember 14.

2015/09/14

A Vízöntők szexuális élete magasabb szintre fog emelkedni a csillagok szerint. Vajon mi vár a többi jegy szülöttjére?

Kos

horoszkop_kos

Itt az idő, hogy biztonságot teremts magadnak, és végre megvesd a lábadat a biztos talajban! Nagyon sok ideig voltál kiszámíthatatlan helyzetben, most változtatnod kell és fordítani a szituáción. Mától diktáld te az iramot!

Bika

horoszkop_bika

Ma ki kell törnöd a komfortzónádból és egy olyan dologba vágni a fejszédet, ami egyben szórakozás és munka is. Ha van családod, tegyél társaságukban egy sétát egy közeli parkban, hogy erősítsétek az összetartozás erejét! Érzed, hogy szükséged van rájuk.

Ikrek

horoszkop_ikrek

Munkahelyeden olyan sikerben lehet részed, amire nem is számítottál. Adj bele anyait és apait abba, amit rád bíznak, és hozd ki a dolgokból a 100%-ot! Ha így teszel, akkor megláthatod, hogy munkáltatód, valamint kollégáid is még jobban megbecsülnek majd.

Rák

horoszkop_rak

Semmihez sem lesz affinitásod a mai napon. Nem tudod majd, hogy mihez kezdj. Ez főnöködnek is szemet szúrhat, aki segítve e problémán, temérdek munkát bíz majd rád. Sajnos nincs menekvés, munkára fel!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Az önbizalmad nagyon kevés, ami miatt rengeteg problémád adódik. Úgy érzed, hogy párod nem igazán szeret, pedig ez nincs így. A kutya ott van elásva, hogy a téves énképed miatt nem vagy képes elhinni, hogy szeret téged.

Szűz

horoszkop_szuz

Számos ember érzéseit akaratlanul, de megsértheted. Maradj inkább a háttérben, ne beszélj sokat! A hallgatóság szerepét betöltve, nem hozhat túl nagy bajt. Vigyázz! Ami most elhagyja szádat, nagy gondokat okozhat!

Mérleg

horoszkop_merleg

A mai nap tökéletes arra, hogy megtaláld életed párját, vagy, hogy újraéleszd egy korábbi kapcsolatodat. Bármelyik úton is indulsz el, hátra kell hagynod az önző énedet és mások érdekeit is figyelembe kell venned döntéseid meghozatalánál!

Skorpió

horoszkop_skorpio
A tehetség ma utat tör magának, így bármilyen elhallgatott erősséged volt eddig, az most biztos, hogy nyilvánosságra jut! Nincs mit takargatnod! Olyan területeken érsz el kimagasló eredményt, amire büszkének kellene lenned!

Nyilas

horoszkop_nyilas
Hallgass igazságérzetedre, csak így válaszd ki, hogy melyik oldalra állsz! Kiderülhet, hogy ez igen költséges lehet. Ez most ne érdekeljen! Továbbá a magánéletedre is szánj kellő időt, mert nem igazán foglalkozol pároddal eleget.

Bak

horoszkop_bak
Olyan találkozásban lehet részed, ami az egész jövődet meghatározhatja majd. Fontos, hogy építsd a kapcsolati hálódat, hiszen minél több embert ismersz, annál többen tudnak majd neked, illetve annál több embernek tudsz majd te is segíteni.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Szerencsére a munka pörögni fog, és egyhamar újra otthon leszel, ahol valóban fel tudsz szabadulni és jól érzed magad. Párkapcsolatodban ma még magasabb szintre juthattok, mind a figyelmesség, mind a szexuális életre értve. Annak ellenére, hogy hátad mögött lesz egy dolgos nap, lesz energiád arra is, hogy párod kívánságait lesd.

Halak

horoszkop_halak
A szerelem, az érzékiség szinte a levegőben is tapintható. Ma minden csak az érzelmekről, a szerelemről, a párkapcsolatról, egyszóval a rózsaszín ködről fog szólni. Ne lepődj meg, ha párod a megszokottnál kedvesebb lesz veled.

 

mate_magus Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője

Hozzászólások