Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Szeptember 21.

2015/09/21

Az Oroszlánnak ez a nap a szerelemről fog szólni a Halaknak a sikerről. És a többieknek?

Kos

horoszkop_kos
A dátumok nem a fő erősségeid, ezért könnyen lehet, hogy elfeledkezel egy évfordulóról, születésnapról vagy egy fontosabb, már előre egyeztetett eseményről. Pörgesd végig a napokat, és rájössz majd, hogy mit felejtettél el!

Bika

horoszkop_bika
A délelőtt során le tudsz zárni egy hosszabb ideje húzódó ügyet. Ezek után nincs mit tenned, mint hátradőlni és élvezni a szabadságot, ugyanis a mai napodon nem túl sok feladat fog a válladra nehezedni. Végre lesz egy kis pihenés a rohanás közepette.

Ikrek

horoszkop_ikrek
Számodra minden ma az érzelmek, a magánélet és a párkapcsolatod körül fog forogni. Teljesen hatalmába kerít majd a romantikus éned, és alig várod majd, hogy hazatérj és megöleld párodat. Az este sem lesz átlagos, sőt! Valami meglepetéssel készülsz majd pá

Rák

horoszkop_rak
Valaki érzelmeit, szeretetét próbálja a tudatodra adni. Értékeld az igyekezetét, és, ha nem is kölcsönös a vonzalom, próbálj meg vele egy kicsit beszélgetni. Később lehet, hogy másképp látod majd a dolgokat.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
A romantikus, hős szerelmes éned uralma alá kerít, és mindent rózsaszínben fogsz majd látni. Párod nagyra értékeli majd mindazt az igyekezetet, amit azért teszel, hogy minél jobban megfelelj neki.

Szűz

horoszkop_szuz
Új szerelem ütheti fel a fejét, ami annyira felpezsdíti a magánéletedet, hogy visszakerülsz a gyermekkori énedbe. Úgy érezheted, mint anno, az első szerelmedkor. A felszínre törő érzelmeket és tetteket ne fojtsd vissza, hanem éld meg őket!

Mérleg

horoszkop_merleg
Egy rokonodtól rossz híreket kaphatsz, ami miatt az egész napod hangulata veszélybe kerülhet. Szomorú, kiábrándult leszel, ami miatt leginkább csak túlélni akarod majd ezt a napod. Nyugalom! Holnapra kutyabajod se lesz emiatt!

Skorpió

horoszkop_skorpio
A párkapcsolatod egy magasabb szintre fog lépni, és olyan bizalmat sikerül kiépíteni pároddal, amiről eddig csak álmodtál. Ha már álmok! Merj bátran nagyokat álmodni, és azokat az ötleteidet, amik most támadnak, bátran valósítsd meg!

Nyilas

horoszkop_nyilas
A megfigyelők álláspontját vedd most fel. Ne kezdj bele semmi új dologba, próbáld meg az események az egyik hátsó sarokból figyelni. Ha késztetést érzel, hogy beleszólj bizonyos helyzetekbe, próbáld visszafogni magad!

Bak

horoszkop_bak
Ügyelj arra, hogy a költekezésben visszafogd magad. Ha minden nap úgy költekezel, ahogyan azt a mai napon teszed, akkor előbb vagy utóbb, de azon fogod venni magad, hogy hónap végére egy garas sem marad a zsebedben.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
A szerelem, az érzékiség szinte a levegőben érezhető körülötted! Téged is eltalált Ámor nyila, ezúttal igen mélyen. Boldog, gondoltan és természetesen kiegyensúlyozott leszel ennek folytán. A mai napodon garantált a boldogság!

Halak

horoszkop_halak
A legváratlanabb helyzetekben érkezik a legnagyobb siker. Adj bele ma mindent munkahelyeden, teljesítsd a rád bízott feladatokat a maximumon, és rövidesen learathatod a babérokat. Főnöködnek már most szemet fog szúrni a talpraesettséged és határozottságod.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások