Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Október 26.

2015/10/26

A Rákok ma szakítsanak időt magukra, hogy feltöltődjenek energiával, a Mérlegek precízebben végezzék a feladatukat. De mi vár a többiekre a csillagok szerint?

Kos

horoszkop_kos

Add főnökeid tudatára, hogy a képesítésednek megfelelő bérért kívánsz dolgozni. Ne add magad olcsón! Talpraesettségeddel, magabiztosságoddal eléred a céljaidat. Csak legyél kitartó és mindent elérsz!

Bika

horoszkop_bika

Amennyiben már készülsz egy nagyobb értékű tárgy vagy háztartási cikk megvásárlásra, akkor időzítsd a mai napra. Viszont jobban teszed, ha kerülöd a látatlanban történő vásárlásokat! A szórakozásra se mondj nemet, ha hívnak valahova, menj el!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Kövesd rendíthetetlenül céljaidat és vágyaidat, ne engedd, hogy bármi letaszítson arról az útról, amin éppen vagy! Az utadon vagy, haladj tovább!

Rák

horoszkop_rak

Ne hanyagold el saját magadat! A hétköznapok rohanásában képes vagy elfeledkezni magadról. A mai napon szakíts időt arra, hogy elmenj fodrászhoz, masszőrhöz, vagy olyan tevékenységet csinálj, ami kikapcsol, és egyben feltölt energiával. Kényeztesd magad!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Mind az egészségi állapotodnak, mind a közérzetednek jót tenne, ha sikerülne pár kilót leadni. Ez érzed is, és eljött a nap, ami megfelelő arra, hogy elkezd a diétát. A kitartásodra szükség lesz, de a kemény munka mellett az eredmény se marad el.

Szűz

horoszkop_szuz

A részletek felett nagyon könnyen átugrasz. Pedig a mai nap folyamán az apróságok kapnak nagy figyelmet. Sok múlhat egy elfelejtett rutinellenőrzésen vagy mulasztáson! Szedd össze magad, számolj le a szétszórtsággal.

Mérleg

horoszkop_merleg

A te életedben minden és mindenki hatással van a hangulatodra. A most zajló családi viták pedig egyenesen nyomot hagynak munkádon. Kollégáid hamar észre fogják venni, hogy valami nincs rendben. Legyél precízebb!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Próbáld meg megtalálni az örömöt a munkádban, hogy az a napi nyolc-tíz óra ne szenvedés legyen, hanem sokkal inkább egy kikapcsolódás számodra. Fura a munkát kikapcsolódásként emlegetni, de működőképes!

Nyilas

horoszkop_nyilas

A vitákban élharcos vagy! Legyen szó munkahelyedről, anyagi ügyeidről, vagy éppen a magánéletedről, te minden téren kiállsz a saját igazad mellett és nem zárkózol el a heves vitáktól sem. Ma bőven lesz részed bennük!

Bak

horoszkop_bak

Szemrevaló látogató toppanhat be otthonodba. Az együtt töltött idő viszont elég semmit mondó lehet. Egy újabb bizonyíték arra, hogy nem a külső a fontos. Próbálj meg a dolgok mögé látni, és észrevenni az értékeket!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Minden okod adott lesz ahhoz, hogy végig vigyorogd a napot. Szinte minden számításaid szerint alakul mind anyagi helyzetben, mind párkapcsolatodban. Ha vállalkozásod van, akkor ma speciálisan jó ajánlatokkal találhatnak meg, sőt az tervek terén sem lesz hiány. Toll és papír mindig legyen nálad, hogy le tudd jegyezni a hirtelen jött ötleteket!

Halak

horoszkop_halak

Mielőtt bármibe is belevágnál, gondolkozz! Több olyan feladat is nehezedhet most a válladra, amikre hirtelen mondtál igent, anélkül, hogy átrágtad volna, hogy tudod-e ezeket teljesíteni. Későbánat! Készülj fel rá, hogy egy igazán melós nap elé nézel. Öröm az ürömben, hogy párod látja majd leterheltséged és levesz egy-két otthoni gondot a válladról. Sőt! Egy romantikus vacsorán is gondolkodik.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője

 

Hozzászólások