Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

November 2.

2015/11/02

Az Oroszlánok ma javíthatnak majd párkapcsolatukon. Neked mit ígérnek a csillagok?

Kos

horoszkop_kos
Egy kialakulóban lévő párkapcsolatodban sikerülhet szorosabbra fűzni a viszonyotokat, mint azt gondolnád. Ha jelenleg is párkapcsolatban élsz, akkor eljött a megfelelő idő arra, hogy a konfliktusokat sikeresen kezeljétek.

Bika

horoszkop_bika
Betegnek, fáradtnak fogod érezni magad. Valószínűleg nincs annyira nagy gond, mint azt gondolnád, csak hajlamos vagy arra, hogy felfújd az apró dolgokat. Hamar el fog múlni a fájdalom, ha gondolataidat eltereled róla!

Ikrek

horoszkop_ikrek
Kicsit lelassulsz majd és érzékenyebbé válsz. Inkább a lelki tényezők lesznek a mai napodon meghatározóak, és próbálsz majd mindenkihez közelebb kerülni. Fogadd el, hogy vannak, akik távolságtartóak inkább.

Rák

horoszkop_rak
Ma könnyen adhatod a fejed nagyobb dolgok vásárlására, ami ugyan közérzetednek és hangulatodnak nagyon jót fog tenni, ám pénztárcád teljesen üres lehet. Mielőtt vásárolsz, gondold át, hogy most megengedheted-e magadnak!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan
A mai napon lehetőséged lesz javítani a párkapcsolatodon. Ha eddig voltak olyan területek, amik nem működtek teljes mértékben úgy, ahogy kellett volna, akkor a mai napon ezekre rá tudsz erősíteni, és korrigálni tudod a hibákat.

Szűz

horoszkop_szuz
Miért érzed úgy, hogy az egész világ ellened játszik? Bárki szól hozzád ma, az kétszer is meg fogja gondolni, hogy mondjon-e legközelebb bármit is. A nyers stílusoddal eltávolíthatsz magad mellől mindenkit.

Mérleg

horoszkop_merleg
Egy ideiglenes holtpontra jutsz majd a mai napon. Úgy érzed, hogy megállt az idő és nem halad semerre sem az életed. Ahhoz, hogy meglásd az igazi lehetőségeket, más nézőpontból kell látnod az életed! Fontos, hogy önmagad légy!

Skorpió

horoszkop_skorpio
A mai hatások eredményeképpen vártalan anyagi nehézségeid támadhatnak. Kezeld józanul a szokatlan helyzeteket. Mindez átmeneti, hamarosan minden a régi lehet, ha megőrzöd higgadtságodat!

Nyilas

horoszkop_nyilas
Egy egoista munkatársad megpróbálhat majd beosztottjának tekinteni, és több feladatát rád sózni. Állj ki magad mellett, legyél karakán, és ne végezd el mások megbízásait. Egyenesen utasítsd vissza kérését, a munka végeztével pedig pihenj végre!

Bak

horoszkop_bak
Párod nehezebben mutatja ki az érzelmeit, mint te. Számodra kézenfekvő, hogy többször is elmondod napjában, hogy mennyire szereted, ám nála ezek nem mennek annyira könnyen. Legyél vele türelmes és ne erőltesd azt, ami nem megy.

Vízöntő

horoszkop_vizonto
Kerüld a veled szemben nyilvánosan ellenségesen viselkedő személyek társaságát! Még a közelükbe se menj, ha nem szeretnéd, hogy az egész napod átcsapjon a negatív mezsgyére. Most végre minden lenyugodott, ne kavard fel a vizet!

Halak

horoszkop_halak
A szerelem felpezsdíti majd a napodat, és teljesen hatalmába kerít a romantika. Vigyázz, hogy ne lépd át az egészséges határt, ugyanis hajlamos vagy arra, hogy ilyenkor mindenkivel kedves és segítőkész legyél.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások