Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Március 30.

2015/03/30

A Mérlegek rájönnek, hogy nem a külső a fontos, az Ikrek nagyon figyeljenek a pénzügyeikre. Nézd meg, neked mit jósolnak hétfőre a csillagok!

Kos

horoszkop_0011_kos

Mikor veszed már végre kezedbe az irányítást, és kezded te iránytani a saját életedet? Ne engedd, hogy kicsússzanak a szálak a kezeid közül! Legyél határozott, és indulj el a siker útján! Ha sikerül helyrehozni az anyagi helyzeted, akkor a párkapcsolatod

Bika

horoszkop_0010_bika

Ne akarj mindent azonnal! Hajlamos vagy arra, hogy elszaladjon veled a ló. Ekkor mindent most, azonnal akarsz. Ezt te is tudod, hogy nem tud működni, mégis fejest ugrassz az ismeretlenbe. Ha bekövetkezik a baj, akkor viszont vállald a felelősséget és ne k

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Az üzleti ügyeidben előrelépés várható, és olyan babérokat tudsz majd learatni, amire eddig nem is mertél gondolni. Ne engedd, hogy figyelmedet bármi elvonja! A fókuszban mindig a pénzügyek legyenek ma!

Rák

horoszkop_0002_rák

A javítani való háztartási gépekhez hívj szerelőt! Ne akard a szakember munkáját te elvégezni, vagy párodra bízni! Bizonyára van számos más feladatotok is, inkább koncentráljatok arra! A tervezés fontos lépés!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

El kell engedned valamit vagy valakit ahhoz, hogy fejlődni tudj. Ma szükség lesz minden empatikus készségedre, hogy ne borulj ki, ha esetleg valamiről rossz hírt kapsz. De ne feledd! Ahhoz, hogy valami új, jobb dolog tudjon érkezni az életedbe, előtte a réginek meg kell szűnnie.

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Könnyen áteshetsz a ló túlsó oldalára. Ne vigyél túlzásba semmit! Hangulatod is szélsőséges lesz majd, egyik pillanatban a csillagok között jársz, a másik pillanatban pedig a béka feneke alatt. Igyekezz uralkodni magadon!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Szemrevaló látogató toppanhat be otthonodba. Az együtt töltött idő viszont elég semmitmondó lehet. Egy újabb bizonyíték arra, hogy nem a külső a fontos. Próbálj meg a dolgok mögé látni, és észrevenni az értékeket!

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Ha valaki őszintén érdeklődik majd irántad, tiszteld meg a bizalmaddal! Ez az alapja minden kapcsolatnak. Nyílj meg egy picit előtte, és próbáld meg valójában megismerni. Egy ígéretes kapcsolat vár rád!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Hirtelen felszínre tör a rendőr éned, és minden pillanatban azon leszel, hogy mindent felügyelj. Mindig, mindenről, mindent – ezek a mai napod kulcsszavai. Ez a buzgóság és információszomj viszont környezeted, munkatársaid, barátaid, sőt még párod számára sem szimpatikus.

Bak

horoszkop_0000_bak

Az egészségügyi állapotodban egy kisebb romlást tapasztalhatsz majd, de mielőtt már rosszra gondolnál, jó tudni, hogy mindez annak köszönhető, hogy az elmúlt időben teljesen túlhajszoltad magad és egyáltalán nem pihentél. Szervezeted jelzett, hallgass rá!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Kedved az nem a legjobb lesz. Levert, fáradt leszel és semmihez sem lesz kedved. Sajnos a munka az nem hogy fogyna, inkább több lesz belőle. Ezzel szembe kell nézned és el kell kezdened dolgozni. Tedd félre a problémákat!

Halak

horoszkop_0003_halak

A hivatalos teendőidet időzítsd erre a napra, mert gördülékenyebben fognak menni, mint máskor. Elkerülheted a hosszú sorokat a postán, vagy a bankban dekkolást! A párkapcsolatodról viszont a nagy rohanásban se feledkezz meg!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások