Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

November 16.

2015/11/16

Az Oroszlánok számára problémákkal indul a hét, de a Szüzeknek is sok akadállyal kell megküzdeniük. A többi jegy szülöttjének vajon mit jósolnak a csillagok?

 

Kos

horoszkop_kos

Helyre áll a belső rended, és végre jól fogod érezni magad a bőrödben. Annyi energia és vitalitás lesz benned, hogy majdnem felrobbansz. Barátaid is hamar észrevehetik a nagy örömöt rajtad, ami miatt elsőnek egy picit furán fognak rád nézni. Sőt, lehet, hogy egyesek megkérdezik majd azt is, hogy minden rendben van-e?

Bika

horoszkop_bika

Hirtelen kell majd döntened egy anyagiakat érintő kérdésről. Sajnos ez nem az erősséged, mert szereted a dolgokat többször is átrágni és nem elhamarkodottan nyilatkozni. Időhúzásra viszont sajnos nem lesz lehetőséged!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Az egészségügyi állapotodnak sem kedvez, ha túlhajszolod magad. Vegyél vissza egy picit a rohanásból! Hiába szeretnél mindent megcsinálni egy nap alatt, ugyanúgy ember vagy, mint mások. Neked is szükséged van a feltöltődésre és pihenésre! Kapcsolj ki végre!

Rák

horoszkop_rak

Fontos lesz számodra ma az, hogy elismerjék munkádat, és megdicsérjenek, ha valamit megfelelően csinálsz. Szükséged van a bókokra, mert ezek adnak újabb erőt és löketet ahhoz, hogy feladataidat ismét maximálisan lásd el.

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Váratlan problémák üthetik fel a fejüket, amiket egyedül kell megoldanod. Szabadidőd nagy részét szintén a megoldáskereséssel fogod tölteni, ezért egy pillanatra sem tudsz majd igazán kikapcsolni. Érthető, hogy nem leszel rózsás hangulatban.

Szűz

horoszkop_szuz

A problémáktól már egyenesen kiráz a hideg. Nem tudod, hogy hol keresd rájuk a megoldást, mert már annyi mindennel próbálkoztál, hogy lassan kiráz a hideg, ha csak a feladatokra gondolsz. A megoldás viszont közelebb van, mint gondolnád.

Mérleg

horoszkop_merleg

Ha úgy érzed, hogy kerülget egy betegség, akkor inkább parancsolj megálljt magadnak és ne hajszold túl magadat. Előzd meg még idejében a bajt, és ne engedd, hogy ágynak döntsön egy olyan dolog, amit még elkerülhetsz!

Skorpió

horoszkop_skorpio

Új munkalehetőségről értesülhetsz, ami azonnal felkelti majd az érdeklődésedet. Mielőtt változtatnál a mostani állapotodon, jobban teszed, ha teljes körűen tájékozódsz. Lehet, hogy valami turpisság van a dolgok mögött, és mégsem annyira jó az a jó ajánlat.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Hiába indul a napod pechesen, a délelőtt és délutáni időszak kárpótol majd a reggel nehézségeiért. A pénzügyi helyzetedben egy új lehetőség, ajánlat érkezése várható, amire nem kell azonnal igent mondanod, így lesz időd mérlegelni mindent és később igent vagy nemet mondani.

Bak

horoszkop_bak

Ma egy komolyabb döntést kell meghoznod, aminél nem szabad elhamarkodottan és meggondolatlanul választ adnod. Ez a lépés egy jó ideig meghatározza majd a jövődet, így végezz előtte egy kis kutatást, hogy ne érjen meglepetés!

Vízöntő

horoszkop_vizonto

Ha új projekten gondolkozol, akkor a mai nap a legmegfelelőbb arra, hogy elindítsd! Ha csak hezitálsz, és folyamatosan azon gondolkozol, hogy érdemes-e belevágnod, akkor azon fogod magad venni, hogy előbb-utóbb elesel még ettől a lehetőségtől is.

Halak

horoszkop_halak

Az érzelmek harca zajlik majd benned, amit barátaid és családtagjaid nem túlzottan tolerálnak majd. Aggodalomra semmi ok! Ha előre tájékoztatod őket, hogy „Bocsi, de ma a hormonok szórakoznak velem”, akkor nem fognak megorrolni kiszámíthatatlan viselkedésed miatt.

mate_magus
Papp Máté, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások