Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

November 23.

2015/11/23

 A Rákok számára kedvező anyagi változást jeleznek a csillagok, használd ki a lehetőséget! A többi jegy szülöttjére vajon mi vár ma?

Kos

horoszkop_kos

Vásárolj kozmetikumokat, ruhákat és szép ékszereket! A mai nap legyen a tiéd, és élvezd! Ha van munkád, akkor teljesítsd a feladataidat minél hamarabb és ugorj fejest a vásárlásba! Óvatosan! A költekezésnek is tudni kell határt szabni!

Bika

horoszkop_bika

Lassítsd a tempódon! Figyelj oda egészségügyi állapotodra! A szervezeted hamarosan jelezni fog, amit jobb lenne megelőzni az egészséges életmóddal. Helyes táplálkozás, futás, és rendszeres mozgás segíteni fog!

Ikrek

horoszkop_ikrek

Szerelmednek elvesztését, vagy kapcsolatodnak megszakítását lassan hevered ki. Hamarosan túl vagy a holtponton. Járj társaságba, az sokat segít a hangulatingadozásaidat lecsillapítani, és kiegyenlíteni a diszharmóniát.

Rák

horoszkop_rak

A csillagok állása pozitív hatással lesz a pénzügyekre. Befektetéseidet, kifizetéseidet ajánlatos a mai nap folyamán lebonyolítani. Fáradozásod hamar kifizetődik majd. Az egyik legfontosabb erényed ma a türelem legyen!

Oroszlán

horoszkop_oroszlan

Ha azon gondolkozol, hogy érdemes-e új fába vágnod a fejsézedet, akkor egy percet se hezitálj tovább! Az újdonságoknak kedvező időszakba léptél, és ne riadj meg a képességeid fejlesztésétől sem. Indulj el egy új úton!

Szűz

horoszkop_szuz

Ma fogékonyabb leszel egy új párkapcsolatra, mint más napokon. Vigyázz, nehogy a túlzott magabiztosságod rossz útra vigyen. Ha a kialakulóban lévő dologból többet szeretnél, akkor két lábbal a földön kell állnod.

Mérleg

horoszkop_merleg

A hazugságok ideje lejárt! Ha továbbra is úgy szeretnél egy kapcsolatban lenni, hogy csak vetítesz folyamatosan, akkor már kezdheted is számolni a hátralévő napokat. Őszinteséggel most még megmentheted azt, ami menthető.

Skorpió

horoszkop_skorpio

Még mindig az anyagiaké a főszerep az életedben. Olyannyira, hogy még kedveseddel is összeütközésbe kerülhetsz a túlzott kiadásai miatt. Próbálj meg okosan, higgadtan érvelni és beszélni vele, mindenféle hajcihő nélkül.

Nyilas

horoszkop_nyilas

Legyél odaadó, aki mindig azt nézi, hogyan lehetne  jobbá tenni mások és saját maga életét. A nehéz helyzeteket könnyen át fogod vészelni! Állj ki a családod mellett minden helyzetben, és ők is kiállnak majd melletted!

Bak

horoszkop_bak

Amikor bánatos vagy, akkor a legjobb megoldás, ha a barátaidhoz fordulsz! Kérd meg őket, hogy töltsenek veled el egy napot, beszéljetek meg mindent, és meg fogod látni, hogy a lelked megkönnyebbül, a gondok nem lesznek olyan súlyosak.

Vízöntő

horoszkop_vizonto

A csillagok állása nem éppen kedvező rád nézve! Szociális problémák üthetik fel a fejüket. Előfordulhat, hogy fontos meghívást vagy kénytelen lemondani, ezzel elvehetsz magadtól egy jó lehetőséget.

Halak

horoszkop_halak

Ne üsd bele az orrod más dolgába! A kíváncsiságod mindig elvisz a rossz irányba, és olyan dolgokról is tudomást szeretnél szerezni, amik egyáltalán nem tartoznak rád. Törődj magaddal, a te házad körül is van mit rendbe tenni!

Hozzászólások