Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Április 20.

2015/04/20

Komoly döntés vár ma az Oroszlánokra a csillagok szerint. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos

Ha zavarnak a telefonhívások, egyszerűen kapcsold ki a telefonodat. A nap 24 órájában elérhető vagy mindig, ha úgy érzed, hogy kicsit sok már, akkor nyugodtan tedd magad elérhetetlenné. Egy kis pihenés neked is kijár!

Bika

horoszkop_0010_bika

Egy régi álmod válhat a mai nap során valóra, ami miatt egész nap teljesen boldog leszel. A mosolyt senki és semmi nem tudja majd az arcodról eltüntetni. Sőt, a nap során csak egyre jobb lesz a kedved. Ezt barátaid és családod is észreveszi majd.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek

Vigyázz az egészségedre, és szánj több időt a táplálkozásodra. Hajlamos vagy arra, hogy a nagy rohanásban elfeledkezz arról, hogy egyáltalán bekapj valamit. Szánj időt magadra, az étkezéseidre, hogy elkerüld az esetleges rosszulléteket, fejfájásokat.

Rák

horoszkop_0002_rák

Ha el szeretnél költözni, vagy változtatni akarsz életed egy bizonyos momentumán, akkor még várnod kell egy picit. Azzal te is tisztában vagy, hogy az anyagi helyzeted még most mindezt nem támogatja. Marad az álmodozás.

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan

Ma egy komolyabb döntést kell meghoznod, aminél nem szabad elhamarkodottan és meggondolatlanul választ adnod. Ez a lépés egy jó ideig meghatározza majd a jövődet, így végezz előtte egy kis kutatást, hogy ne érjen meglepetés!

Szűz

horoszkop_0001_szűz

Nagy szerepet kap a pénz és a hatalom a mai napon. Vigyázz, nehogy magával ragadjon téged is az emberek tehetetlensége! Lazíts néha, nem szükséges mindig, hogy a pénzügyeken és az üzleti megoldásokon kattogj!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg

Ismerőseid könnyen felidegesíthetnek és kihozhatnak sodrodból. Próbáld meg a legnehezebb szituációkban is megőrizni a hidegvéredet! Ha sikerül nyugodtnak maradnod, harmonikus lesz összességében a napod.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio

Feljebbvalóid akár fizetésemeléssel is kecsegtethetnek, amit nem kell félvállról venned. Ez jó motiváció lesz a számodra, hogy mindent tegyél meg a cél érdekében! A munkálatok már ma elkezdődnek, a gyümölcs pedig rövidesen beérik majd!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas

Egy hozzád közel álló ismerősöd szemtelenül és tőle nem várt módon beszélhet majd veled. Nem fog rád hallgatni, és tanácsaid miatt egyenesen ellened fordul. A provokációjára ne reagálj, csak mosolyogj csöndesen!

Bak

horoszkop_0000_bak

Ismerősöd Cupidónak érzi magát. Sajnos rosszul játssza a szerepét. Minél hamarabb állítsd le az illetőt, mert te fogod meginni a levét mindennek. Egy szerelemi konfliktusba nem lenne most jó belecsöppeni.

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto

Hiába csinálsz már kora reggel egy naptervet, hogy tudd, mikor, hol, mit kell csinálnod, az egészet átírhatod majd. Az élet tartogat meglepetéseket, amiből bőven lesz részed. Nem érdemes előre tervezned, inkább bízd magad a spontán dolgokra. Hidd el, ennek is megvan a szépsége!

Halak

horoszkop_0003_halak

Ma még a tej is megalszik a szádban, annyira le fogsz lassulni. Egyedül talán neked tetszik ez a tempó, de a munkahelyeden emiatt nagyon restellhetnek rád. Egy kávé segíthet reggel elindítani az úton, és tarthatja benned az erőt!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások