Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Május 4.

2015/05/04

A Nyilasok sokat aggódnak egy hozzátartozójuk pénzügyei miatt, a Rákok pozitív hírt kapnak egy új munkával kapcsolatban! De vajon mi vár a többiekre a csillagok szerint?

Kedves Kos!

horoszkop_0011_kos

A fókuszod középpontjában a munka legyen! Ne hagyd, hogy folyamatosan megszakítsanak, miközben dolgozol. Kapcsold ki telefonodat, zárd be az ajtót, közöld kollégáiddal, hogy csendre van szükséged!

Kedves Bika!

horoszkop_0010_bika

Könnyen kivívhatod főnököd elismerését, amennyiben anyait-apait beleadsz a mai feladataidba. Koncentrálj 100%-osan a rád bízott munkáidra, és felettesed anyagiakban is honorálni fogja igyekezetedet.

Kedves Ikrek!

horoszkop_0005_ikrek

Ha bánatod van, akkor mindenféleképpen keress olyan szórakozási lehetőséget, amiben örömödet leled és segít elűzni a rossz kedvedet. Lehet ez akár vásárlás, akár mozizás, de ha téged a szex vidít fel, akkor sem érdemes haboznod! Párod örülni fog neki!

Kedves Rák!

horoszkop_0002_rák

Egy esetleges új állással kapcsolatos híreket kaphatsz. Már rég várod, hogy valami pozitív hír érkezzen egy folyamatban lévő pályázattal kapcsolatban. Viszont nem csak a fizetés fontos, hanem a fejlődés lehetősége is! Mérlegelj mindent!

Kedves Oroszlán!

horoszkop_0008_oroszlan

Jobban jársz, ha ma semmire sem mondasz igent. A jónak tűnő ajánlatok, közel sem annyira kedvezőek, mint ahogy azt neked tálalják. Ugyan a mostani helyzetedben szinte már foggal-körömmel küzdenél egy jó lehetőségért, de a kapkodásnál nincs veszélyesebb. Légy résen, és ne vágj bele azonnal az ismeretlenbe!

Kedves Szűz!

horoszkop_0001_szűz

Új ismerősöddel izgalmas, spontán estét tölthetsz majd együtt. Ahhoz, hogy jól érezd magad, egy dologra van szükség: nyitottságra. Egy tartalmas beszélgetés, eszmecsere vagy egy jó társasozás mindig segít!

Kedves Mérleg!

horoszkop_0006_merleg

Egészséged kerül a központba. Itt az ideje, hogy elkezdj diétázni és mozogni. Szedd össze magad, és kezdj el egészségesebb életet élni! Továbbá fontos párkapcsolati események is történhetnek, amit érdemes átgondolni.

Kedves Skorpió!

horoszkop_0004_skorpio

A legfontosabb momentuma a mai napodnak a változás lesz. Észre kell venned, hogy minden, ami most zajlik körülötted, csupán azért történik, hogy neked jobb legyen. Ne fesd az ördögöt a falra, maradj higgadt!

Kedves Nyilas!

horoszkop_0009_nyilas

Családon belül egy kisebb felfordulás várható a pénz miatt. Egy közeli családtagod fog majdnem megőrülni a pénzhiány miatt, és szinte a kiborulás szélén áll majd a kilátástalanságtól. Próbálj meg lelket önteni bele, és mutasd meg: a pénz nem minden!

Kedves Bak!

horoszkop_0000_bak

Hiába vesznek téged körül jobbnál jobb barátok, ma mégis teljesen egyedül érzed majd magad. Úgy fogod érezni, hogy senki nincs, aki meghallgassa gondjaidat, problémáidat. Lassan a magány miatt saját magadat őrlöd fel.

Kedves Vízöntő!

horoszkop_0007_vizonto

Egy esetleges találkozást te randevúnak gondolhatsz. A másik fél azonban nem biztos, hogy arra készül. Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, amiből csak kín-keservesen tudsz kikászálódni. Ne higgy el elsőre mindent!

Kedves Halak!

horoszkop_0003_halak

Pihenni ma még nem fogsz, helyette rengeteg elmaradást kell majd pótolnod. Rendszeresen beleesel abba a hibába, hogy több feladatot is elvállalsz, mint amennyit képes vagy teljesíteni. Tartsd mindig szem előtt az „Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!” bölcs mondást.

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások