Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Május 11.

2015/05/11

A Bikák nem árt, ha óvatosak a munkahelyükön, a Rákok vigyázzanak, ha plázába tévednek, csak csínján a nagybevásárlással és vigyázni a pénzbeosztással, az Oroszlánok pedig adrenalinfröccsre készüljenek! Olvasd el, mit tartogat számodra a hétfői nap!

Kos

horoszkop_0011_kos
Véletlenül összefuthatsz egy régi ismerősöddel. A vele való találkozás az egész napodat beragyogja majd. Végre sort tudsz keríteni egy olyan tartalmas beszélgetésre, amiben már rég nem volt részed. Sikerül egy kicsit lazítanod majd.

Bika

horoszkop_0010_bika
Nagyon kínos szituációba kerülhetsz bele. Főnököddel, munkáltatóddal fogod összeakasztani a bajszodat. Hogy behódolsz-e a magasabb pozíció előtt, az már csak rajtad múlik. Viszont a csillagok szerint tedd azt, amiről tudod, hogy helyes!

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Kicsit lelassulsz majd és érzékenyebbé válsz. Inkább a lelki tényezők lesznek a mai napodon meghatározóak, és próbálsz majd mindenkihez közelebb kerülni. Fogadd el, hogy vannak, akik távolságtartóak inkább.

Rák

horoszkop_0002_rák
Ma könnyen adhatod a fejed nagyobb dolgok vásárlására, ami ugyan közérzetednek és hangulatodnak nagyon jót fog tenni, ám pénztárcád teljesen üres lehet. Mielőtt vásárolsz, gondold át, hogy most megengedheted-e magadnak!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Folyamatosan keresed az új kihívásokat, mert egyszerűen ezek éltetnek. A mai napon rengeteggel fogod magad szemben találni, így bátran kijelenthető, hogy a mát teljes mértékben élvezni fogod! Az adrenalin szinted a helyén lesz.

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Szigorúan kövesd az orvos utasításait! Ha betegséggel küzdesz, nem engedheted meg magadnak azt, hogy saját magad döntsd el, mi a jó számodra. Egy hozzáértő személy véleményét ne írd felül, ne kezdj önkezelésekbe!

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
A romantikus, hős szerelmes éned uralma alá kerít, és mindent rózsaszínben fogsz majd látni. Párod nagyra értékeli majd mindazt az igyekezetet, amit azért teszel, hogy minél jobban megfelelj neki.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Alaptalanul vádolhatnak meg egy olyan dologgal, ami teljesen kiveri nálad a biztosítékot. Azon túl, hogy rosszul esik neked, nehéz lesz majd tisztára mosnod magad barátaid előtt. A lélekjelenlétedre nagyon nagy szükséged lesz!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Nagyvonalúságodnak és nagylelkűségednek köszönhetően új barátokra tehetsz szert. Közülük eggyel kiemelten jó viszonyt tudsz majd kialakítani. Az illetőben hű társadra is lelhetsz a későbbiekben. Menj hát társaságba!

Bak

horoszkop_0000_bak
Ha főnököd konferenciára invitál, az már jelenthet valamit. Ne bízd el magad, de vegyél részt a rendezvényen! Kollégáid epés megjegyzéseit ne halld meg, mert csak felidegesítenének, és nem építenének!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Egy új kollégád gondolkodásra késztethet. Ne ítélkezz róla elhamarkodottan! Bármilyen vélemény is alakult ki benned, annak lehet, hogy az ellenkezője igaz. Ismerd meg közelebbről, ne legyenek előítéleteid!

Halak

horoszkop_0003_halak
Minden okod adott lesz ahhoz, hogy végig vigyorogd a napot. Szinte minden számításaid szerint alakul mind anyagi helyzetben, mind párkapcsolatodban. Ha vállalkozásod van, akkor ma speciálisan jó ajánlatokkal találhatnak meg, sőt az tervek terén sem lesz hiány. Toll és papír mindig legyen nálad, hogy le tudd jegyezni a hirtelen jött ötleteket!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások