Nézd meg, mit jósolnak neked a csillagok hétfőre!

Március 16.

2015/03/16

Ébresztő! – ezt üzenik a csillagok a Halak jegy szülötteinek a mai napra. De vajon mire számíthatnak a többiek?

Kos

horoszkop_0011_kos
Számos ember érzéseit akaratlanul, de megsértheted. Maradj inkább a háttérben, ne beszélj sokat! A hallgatóság szerepét betöltve, nem hozhat túl nagy bajt. Vigyázz! Ami most elhagyja a szádat, nagy gondokat okozhat!

Bika

horoszkop_0010_bika
A hódolóddal több közös vonásod van, mint azt gondolnád. Még friss az ismerkedésetek, ezért ne alkoss róla képet rögtön. Várj egy picit, ássátok mélyebbre a szálakat, és rá fogsz döbbenni, hogy mennyi mindenben hasonlítotok.

Ikrek

horoszkop_0005_ikrek
Rengeteg feladatot rakhatnak a válladra. Talán többet is, mint amivel meg tudnál birkózni. Sajnos nem vagy abban a helyzetben, hogy nemet mondj rájuk, ezért olykor erődön felül kell teljesítened. Igyekezz pozitívan látni a dolgokat!

Rák

horoszkop_0002_rák
Bármerre mész is ma, jobban teszed, ha induláskor és érkezéskor is kétszer átnézed, hogy megvan-e minden értéked. Nagy az esély arra, hogy ott felejtsd valahol pénztárcádat, telefonodat, vagy éppen egy kedves ember eltulajdonítsa azokat. Legyél óvatos és próbálj meg egy kicsit visszavenni a tempóból!

Oroszlán

horoszkop_0008_oroszlan
Hozd rendbe magadat! Válj olyanná, mint egy főnix: éledj újra hamvaidból! A pihenés és a kényeztetés lehet az újraéledés titkos kulcsa. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyél új ruhákat, ismerj meg új embereket!

Szűz

horoszkop_0001_szűz
Ma nagyon érzékeny leszel, és már egy poénnak szánt, enyhén sértő vicctől is eltörhet nálad a mécses. Noha az előfordulhat, hogy a kemény éned nem engedi meg azt, hogy könnycseppek lepjék el arcodat, de belül érezni fogod, hogy leginkább ott hagynál mindent és hazarohannál a négy fal biztonságába.

Mérleg

horoszkop_0006_merleg
Egészségügyi problémád az érzelmi válságnak az oka, vagy fordítva! Keresd fel orvosodat minél hamarabb! Mélyedj magadba, rendezd a gondolataidat. A rendszertelen életmódnak később meglehetnek a hátulütői.

Skorpió

horoszkop_0004_skorpio
Ma végre megkaphatod azokat a levelet, amelyeket már rég vársz. Ezekben érdekes hírekhez juthatsz. Reménnyel töltenek meg az elolvasott sorok. Boldogan és energikusan fogsz a jövőbe nézni! Hajrá!

Nyilas

horoszkop_0009_nyilas
Több kihívással is szembe kell nézned ma, ám a jó hír az, hogy mindet sikeresen kiállod majd. Fontos, hogy ma ne köntörfalazz és kerüld a kegyes hazugságokat is. Azt mondd ki, amit valóban gondolsz! Egy-egy hazugság vagy füllentés később problémákat okozhat.

Bak

horoszkop_0000_bak
Étkezz visszafogottan, használj természetes alapanyagokat. Ha gondolkoztál már vagy gondolkozol az életmódváltáson, akkor a mai nap a legmegfelelőbb erre. Vásárolj jobb minőségű élelmiszereket, ne a legolcsóbbat keresd mindenből!

Vízöntő

horoszkop_0007_vizonto
Fizikai és érzelmi biztonságot is nyújt neked párod, ami miatt végképp nagyon nehezen távolodnál el tőle, ha véletlen úgy alakulna. Ne csak akkor becsüld meg, ha érzed, hogy közel a vég, hanem akkor is, amikor minden rendben zajlik.

Halak

horoszkop_0003_halak
Gondolataid fognak egész nap eluralkodni rajtad. Egy kisebbfajta álomvilágban éled majd le a napodat, és ha szólnak vagy kérnek tőled valamit, nem biztos, hogy észreveszed. Ebből adódhatnak még félreértések. Ébredj fel!

mate_magus
Máté Mágus, az RC News horoszkóp szakértője
Hozzászólások